No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Luft/luft värmepumpar

Daikins nya serie luft/luft värmepumpar i X-serien är verkligen något extra.Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag. Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med våra tidigare populära modeller. De flesta delar och komponenter tillverkas i egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

Daikin Nexura X luftvärmepump

Nexura X är i grunden en effektiv luft/luft värmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet. Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element.


Läs mer

Daikin Emura X luftvärmepump

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura X. Här lanserar vi en luft/luft värmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt.


Läs mer

Daikin Caldo X luftvärmepump

Caldo X är en extra stark och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer.


Läs mer

Daikin Origo X luftvärmepump

Daikins Origo X är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma, eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak.


Läs mer

Daikin Nano X - luftvärmepump

Att placera värmepumpen inne på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Nano X har extra låg bygghöjd, endast 283 mm.


Läs mer

Daikin Ururu Sarara II luftvärmepump

Värmepumpen Ururu Sarara II värmer inte bara ditt hem på ett effektivt sätt utan den kan också; rena, avfukta, befukta, ventilera och kyla luften.


Läs mer