No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Industriella kondensorenheter

Industriella kondensorenheter

Product Image

Daikins beprövade serie industriella kondensorenheter kombinerar verkningsgrad och tillförlitlighet med enkel installation och underhåll. Detta gör dem perfekta för låg och medel temperaturapplikation som kylrum, stormarknader och matbearbetning.  

Dina fördelar

Brett temperaturområde

Från kylrum till distributionsplattformar till matbearbetning. Daikin erbjuder precisa temperaturmiljöer för nedfrysning med hög kapacitet.

Tillförlitlig drift

Vädertåliga hus med antokorrosionsbehandling skyddar de industriella kondensorenheterna för att säkerställa lång driftstid, även under svåra väderförhållanden.

Energi- och kostnadsbesparingar

Daikins avancerade inverter- och värmepumpsteknik ger en högeffektiv drift vilket leder till avsevärda energi- och kostnadsbesparingar.

Lätt att installera

Daikins industriella kondensorenheter för utomhusbruk är enkla att installera, även när installationsytan är begränsad, tack vare deras minimala monteringsyta och reducerade rördragningsbehov.

Livsmedelslager

 • Kylrum

  Daikins kylteknik stöder konstant kyltemperatur i kylrum.


 • Centraler för livsmedelsdistribution

  Daikin erbjuder en tillförlitlig lösning för centraler för livsmedelsdistribution där kvalitetsstyrning av produkterna är viktigast.

 • Stora snabbköp

  Daikins integrerade system är tillräckligt flexibla för de olika temperaturer som krävs i alla butiksmiljöer, och reducerar samtidigt strömförbrukningen med ungefär 50 %.

 • Matbearbetning

  Daikin erbjuder tillförlitliga lösningar för nedkylning vid matbearbetning för varje steg av livsmedelsförädling och produktion.

Tekniktyper

 • Inverterteknik

  Daikins unika inverterteknik använder endast den effekt som behövs för att möta den faktiska belastningen vilket leder till högre verkningsgrad, snabbare komfortnivåer och en snabbare återbetalningstid för din HVAC-investering.
 • Ekonomisystem

  Ekonomifunktionen levererar två huvudsakliga fördelar:
  1. Ökar evaporatorns kapacitet samtidigt som mindre absorberad energi krävs.
  2. Minskar utloppstemperaturen vilket sparar energi och är bättre för kompressorn.