No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Luftkylda vätskekylare

Luftkylda vätskekylare

Product Image

Daikins luftkylda kylaggregat är den perfekta lösningen för industriella applikationer. Även under svåra förhållanden garanterar våra högkvalitativa kylaggregat en drift med hög verkningsgrad och stora energibesparingar.

 

Dina fördelar

Stort urval av produkter

Tack vare en omgattande produktlinje för medel till storskaliga anläggningar kan du vara säker på att hitta rätt modell.

Mångsida applikationer

Daikin levererar energieffektivitet till ett brett utbud av processkylande applikationer, för alla förhållanden och kylbehov.

Energi- och kostnadsbesparingar

Daikins nyskapande teknik uppnår energibesparande drift och enastående kostnadsbesparande prestanda.

Hög verkningsgrad

Med pedantisk uppmärksamhet mot fininställning av alla aspekter inom verksamheten, kombinerar Daikin oöverträffad prestanda med ekonomisk drift.

Produkter

Översikt

Ytterligare information

Ett världsledande utvecklingscenter

Daikins Applied Development Centre är världens mest avancerade anläggning för forskning och utveckling inom värme, vetilation och luftkonditionering (HVAC).


Kompressorer

I hjärtat av verje Daikin kylaggregat finns vår unika och avancerade kompressor. I kombination med inverterteknik garanterar den optimal verkningsgrad i alla applikationer.

Köldmedier

Daikin kylaggregat är utvecklade för köldmedel R-407C, R-410A och R-134a - de vanligaste köldmeiderna på marknaden. De är även de bästa när det gäller verkningsgrad och miljöpåverkan.