No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Vätskekylda vätskekylare

Vätskekylda vätskekylare

Product Image

Daikins effektiva och vattenkylda kylaggregat kräver lite underhåll och lämpar sig extra bra för kritiska industriella applikationer där temperaturstyrning med en noggrannhet av ±0,5°C krävs. 

Dina fördelar

Stort urval av produkter

Vår omfattande produktlinje för medel till storskaliga anläggningar innebär att du kan vara säker på att hitta rätt modell för din applikation.

Mångsida applikationer

Daikin levererar energieffektivitet till ett brett utbud av processkylande applikationer, för alla förhållanden och kylbehov.

Enastående hållbarhet

Daikins centrifugalkylaggregat använder den allra senaste tekniken inom magnetlager i sina kompressorer för att leverera enastående hållbarhet och underhållskostnader.

Stor kapacitet

Vår serie kylaggregat går upp till 10 800 kW i en enda enhet och motsvarar värmekällor för värme- och kylsystem i hela distrikt.

Produkter

Översikt
  • Storskaliga anläggningar

    Även storskaliga och energiintensiva anläggningar erbjuds enastående ekonomisk drift som sänker elförbrukningen.  


  • Processkyla vid fabriker

    Daikins kylaggregat är den perfekta lösningen för processkyla under svåra förhållanden då de erbjuder precisionsstyrning och stabilitet vid alla temperaturförhållanden.

  • Fjärrkyla

    Storskaliga centrifugalkylaggregat med hög prestanda ger oöverträffad tillförlitlighet och stabilitet till fjärrkylsystem vid stora faciliteter.

Centrifugalkompressorteknik

Daikins innovativa friktionsfria centrifugalkompressor har endast en rörlig del för bättre verkningsgrad, förbättrad tillförlitlighet och lägre underhållskostnader.

Inverterteknik

Daikins unika inverterteknik använder endast den effekt som behövs för att möta den faktiska belastningen vilket leder till högre verkningsgrad, snabbare komfortnivåer och en snabbare återbetalningstid för din HVAC-investering.