No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Conveni-Pack kylsystem med värmeåtervinning

Product Image

Conveni-Pack är ett mycket effektivt kylsystem som kombinerar värme, kyla och kylning i ett enda, kompakt och integrerat system. Butikkyla för stormarknader och mindre butiker, bidrar det till lägre energiförbrukning och minskade CO2 -utsläpp.

Dina fördelar

Energieffektivitet

Conveni-Pack återvinner upp till 100% av den värme som utvinns från kyldiskar i snabbköp, och återanvänder den för att värma upp butiksutrymmet.

Kompakt lösning

Detta kylsystem är mycket kompakt jämfört med konventionella system. Så det är extremt lämpligt för små och medelstora butiker.

Flexibelt system

Conveni-Pack kan anslutas till alla användningsområden för kylning och är stöds av ett stort antal inomhusenheter för luftkonditionering, för att bemöta kraven i butikerna.

Tyst drift

Conveni-Pack har förbättrad akustik tack vare nattkörningsläge, inverterstyrning och inverterdrivna fläktar med optimerade blad och galler.

Produkter

Inomhusenheter
Utomhusenheter
Biddle luftridåer

Värmeåtervinning

Värmen som extraheras från kylaggregaten eller evaporatorerna kan återanvändas för komfortuppvärmning av affären utan extra kostnad.

  • Närbutiker

    Olika temperaturer krävs för utrustning i butiker. Ett integrerat system för frys, kyl och luftkonditionering för närbutiker levererar energibesparingar på cirka 50%.

  • Bensinstationer

    Olika temperaturer krävs för en typisk butik i en bensinstation. Ett integrerat system av kylda montrar, kylskåp, frysrum, disk med display och komfortvärme-/kylenheter ger energibesparingar på cirka 50%.