No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kommersiella kondensorenheter

Kommersiella kondensorenheter

Product Image Daikin erbjuder ett stort sortiment av kondensorenheter för kommersiell kyla i låg- och medeltemperatur som kylrum, små livsmedelsbutiker, restauranger, slaktare, bagerier, etc.

Dina fördelar

Förbättrad effektivitet

Minskad energiförbrukning och lägre driftskostnader tack vare effektiva kompressorer och kondensorer. 

Kompakt och komplett

Dessa små, kompletta kondensorenheter är utformade för att möta extrema miljöförhållanden. Deras kompakta mått gör dem en optimal lösning när utrymmet är begränsat. Dessutom ger gångjärnsförsedda dörrar enkel åtkomst för installation och skötsel.

Tillförlitlig enhet

Kondensorenheter har visad tillförlitlighet på komponenter och är fullt kvalificerade för de mest krävande tillämpningar. Detta minskar felfrekvens och underhållstid.

Låga ljudnivåer

Låga ljudnivåer, tack vare en ljuddämpande beklädnad på kåpa, ett kompressorhölje och en fläktregulator.

  • Små stormarknader

    Olika temperaturer krävs för utrustning i butiker. Ett integrerat system för frys, kyl och luftkonditionering för närbutiker levererar energibesparingar på cirka 50%.

  • Hotell och restauranger

    Daikins kondensorenheter kommer att hålla din mat fräsch i kylrum, skyltningsskåp, kylskåp och frysar i ditt hotell eller i restaurangens kök.

  • Livsmedelshantering

    Från kylrum till frysar på 32 m² till ett 130 m² kylskåp, du kan ansluta Daikins kondensorenheter till valfri typ av kylsystem. Fräsch mat säkerställs året runt