No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kommersiell luftkonditionering

Lösningar för kommersiell luftkonditionering

Product Image Daikins lösningar för luftkonditionering ger åretruntkomfort för kommersiella applikationer som sträcker sig från restauranger och kontor till butiker, hotell och banker. Vår luftkonditionering använder förnyelsebar energi ur luften för att sänka energikostnaderna och CO2 -utsläppen.

Dina fördelar

Maximal komfort

Daikins lösningar för luftkonditionering ger komfort året runt oavsett hur kallt eller varmt det är utomhus. De skapar ett perfekt inomhusklimat samtidigt som de optimerar energieffektivitet.

Brett produktutbud

Daikin erbjuder den mest kompletta portföljen med produkter på marknaden.

Integrerade lösningar

Daikins lösningar för luftkonditionering kan kombineras med system för värme och ventilation, luftridåer, kylenheter och varmvattenförsörjning för att erhålla en helt integrerad lösning som är enkel att styra.

Pålitligt stöd

Daikin erbjuder en komplett eftermarknadssupport i varje land för att få total komfort och trygghet hos sina kunder runt om i världen.

Produkter

Översikt
  • Total kontroll

    Daikins kontrollösningar ger fastighetsskötare en komplett kontroll på inomhusklimatet. De erbjuder användarvänliga verktyg för kontroll och övervakning för flera fastigheter.

  • Utbytesteknik

    Daikins lösningar med utbytesteknik erbjuder stora energibesparingskostnader och en kostnadseffektiv uppgradering med minimal stilleståndstid för att byta ut gamla system med R22 och R-407C.

  • Professionellt stöd

    Daikin erbjuder en dedikerad tjänst för alla våra affärspartners. Vi ser fram emot långsiktigt partnerskap som levererar fullt integrerade lösningar för värme, kyla, ventilation och kylning.