No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

KOMMERSIELL Luftkonditionering

Product Image Daikin Sky Air erbjuder dig den mest kompletta och komfortabla energieffektiva lösningen för alla typer av små kommersiella utrymmen. Det ger dig full kontroll över värme och kyla, ventilation och luftridåer. Sky air passar utmärkt till serverkyla/teknisk kyla.

fördelar

Optimala lösningar

Sky Air uppfyller alla behov från skräddarsydda lösningar till grundläggande kyl- och och värmelösningar. Ett omfattande produktsortiment uppfyller de strängaste byggnadsspecifikationer.

Energieffektivitet

Sky Air är optimerat för förstklassig årsverkningsgrad för värme, kyla, ventilation och luftridåer för butiker, restauranger, banker och små kontor.

Ökad komfort

Ett flexibelt val av temperaturer för att passa ditt behov.

Flexibel installation

Den avancerade tekniken i Sky Air-systemet ger optimal komfort och flexibla installationer i kommersiella miljöer under alla väderförhållanden.

Översikt

 • Butiker

  Skapa den perfekta miljön i butiker, erbjud ett perfekt klimat från det ögonblick dina kunder kliver in i butiken.

 • Restauranger

  Daikin erbjuder total kontroll av temperatur, luftkvalitet och luftfuktighet för att hålla din restaurang fräsch, bekväm och välkomnande, dragfri och viskande tyst.

 • Kontor / banker

  Daikin erbjuder en mångsidighet och kontroll för bank- och kontorsmiljöer, där olika zoner har olika behov.

 • Teknisk kyla

  Daikin har produkter för de speciella behov som finns i serverrum där den värme som genereras måste avlägsnas genom kontinuerlig kylning och fuktreglering.

Produktuppställning

Inomhus
Utomhus
Kontrollsystem