No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Altherma Flex

Värme, varmvatten och kyla för bostäder och för kommersiellt bruk

Product Image Daikin Altherma Flex är en lösning för total klimatstyrning för bostäder och kommersiella applikationer med en högeffektiv luft-vatten värmepump.

Dina fördelar

Stora energibesparingar

Daikin Altherma Flex erbjuder tre gånger energieffektiviteten hos en A-klassad panna i väst- och centraleuropeiska måttliga klimat.

Flexibelt 3-i-1 system

Daikin Altherma Flex levererar värme, kyla och varmvatten för den ultimata komforten, året runt. Genom att återvinna värme från kylningen, kan systemet värma upp varmvattentanken upp till 60°C.

Ett mångsidigt modulsystem

Varje inomhusenhet kan kombineras med olika värmeutsläpp som passar din byggnad - inklusive fläktkonvektorer, värmepumpskonvektorer, golvvärme, lågtemperatur- och högtemperaturradiatorer.

Idealisk för lägenheter och offentlig byggnad

Inomhusenheter kan köras separat, för att försörja varje bostad med en enskild kontroll av värme, varmvatten och kyla tillsammans med de värmeutsrålare som finns i varje lägenhet, skola, sjukhus eller hotell.

Översikt

Bostadstillämpning

Bostadstillämpning

  • Inomhusenheter kan arbeta självständigt
  • Varje lägenhet kan själv ställa in värme, varmvatten och kyla tillsammans med värmeutstrålare som finns i varje lägenhet
Kommersiell tillämpning

Kommersiell tillämpning

  • Centraliserade inomhusenheter erbjuder skalbarhet i modulsystem och kapaciteten för att uppfylla den totala byggnadens uppvärmning, kylning och varmvattenbehov. 
  • De kan kombineras med ett brett utbud av värmeutstrålare - fläktkonvektorer, värmepump konvektorer, golvvärme och radiatorer. 
  • Det är en perfekt lösning för spa, gym, restauranger och skolor.