Daikin

Liten väggmonterad värmepump
Luft-luft värmepump Caldo

En värmepump med minimalistisk design

Caldo serien är utformad med fokus på enkelhet och funktionalitet. Tack vare sina mjuka kurvor och mjuka linjer, smälter den snyggt in i sovrum och andra mindre utrymmen. Den minimalistiska och moderna designen gör att denna modell passar alla moderna interiörer.

Hög finish

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Snygga detaljer, det är därför denna värmepumps funktionella och eleganta design avslutas med en snygg finish. En matt kristallvit färg ger värmepumpen ett fräscht och elegant utseende. 
Dolda slitsar i botten och på sidorna för rördragningen, ger en snygg integrerad installation.

Fjärrkontroll

Vill du bara trycka på en knapp för att få den inomhustemperatur du önskar? Inga problem, värmepumpen styrs med en användarvänlig fjärrkontroll. Utvecklad med samma omsorg och noggrannhet som inomhusenheten, har fjärrkontrollen också en minimalistisk, modern design. 

Underbart tyst

Förutsättning för en god natts sömn är att det är tyst. Daikin har ansträngt sig för att hjälpa dig att sova bekvämt och ostört. Resultatet är en inomhusenhet som arbetar nästan obemärkt. Det ljud som alstras uppgår till knappt 19 dBA, så mjuk som en viskning. Sov gott!

Topp Prestanda

Eftersom Daikins aldrig slutar att sträva efter att uppnå högre effektivitet, har Caldo-serien fått högsta prestanda. Den inverterstyrda värmepumpen anpassar energiåtgången efter det aktuella behovet.
Detta ger stora energibesparingar och samtidigt maximeras komforten, eftersom rumstemperaturen hålls på en konstant nivå. Serien kan skryta med energiklass A på hela serien.

Perfekt storlek för sovrum

Serien är speciellt designad för mindre sovrum, som är typiska i dagens moderna hem. Denna nya modell är helt anpassad till moderna krav och levererar energi-besparingar och en helt ny nivå av komfort.

Energibesparande funktioner

ENERGY SAVING FEATURES

För att ytterligare öka komforten och effektivitet på finns det närvarogivare, ekonomi läge och veckotimer alla ger betydande energibesparingar.