Daikin

Funktioner
Rundblåsande kassett

360° LUFTFLÖDE

pic02

Med luftriktningar i 360° säkerställs en jämn fördelning av temperatur och luftflöde i hela kontoret, restaurangen eller butiken, utan några döda vinklar.


SJÄLVRENGÖRANDE FRONTPANEL

autoclean2

Daikin's rundblåsandekassett kan utrustas med ett särskilt filter som automatiskt rengör sig själv en gång om dagen, vilket säkerställer en jämn och optimal effektivitet. Resultatet: ökad effektivitet på upp till 50% i jämförelse med standardpaneler.

NÄRVAROSENSOR

pressensorDaikin's rundblåsande kassett ger optimal komfort och effektivitet. Med en närvarosensor som tillval sparar du upp till 27% mer energi.

GOLVSENSOR

floorsensorFör att optimera din komfort har Daikins rundblåsandekassett en golvsensor som tillval. Golvsensorn säkerställer en jämn temperaturfördelning mellan tak och golv så att kalla fötter tillhör det förflutna.

FLEXIBEL INSTALLATION

3602

Med stängningssatsen som finns som tillval är det möjligt att erhålla 2-, 3- och 4-vägs flödesmönster vilket innebär att den rundblåsande kassetten kan monteras i ett hörn, intill en vägg eller i oregelbundet format rum.

ELEGANT DOLD I TAKET

ceiling2Den rundblåsande kassetten är utformad för enkel installation i undertak. Frontpanel finns i 2 färger: vit med vita luftriktare och vit med grå luftriktare.

NY KONTROLL

Den förbättrade trådbundna fjärrkontrollen BRC1E52A / B ger dig tillgång till alla funktioner som enheten har, som bl.a. tre veckotimers och övervakning av energikonsumtionen.

controller2