No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Daikin stärker sin position på den Europeiska marknaden för kyl- och frysutrustning

2016 förvärvade Daikin Europe N.V. italienska Zanotti. Genom förvärvet av Zanotti stärker Daikin sin position på den Europeiska marknaden för kyl- och frysutrustning och kan erbjuda en bredare produktportfölj för kyl- och frysapplikationer.

Zanotti_180x1552016 förvärvade Daikin Europe N.V. italienska Zanotti. Genom förvärvet av Zanotti stärker Daikin sin position på den Europeiska marknaden för kyl- och frysutrustning och kan erbjuda en bredare produktportfölj för kyl- och frysapplikationer.

 

Högeffektiva produkter

Zanotti utvecklar och producerar produkter för kommersiell kyla, allt från maskiner i matindustrin och transporter till kyl- och frysdiskar i livsmedelsbutiker. Med ett stort sälj- och servicenätverk i Europa och produktion i Italien, Spanien och Storbritannien har Zanotti en stark ställning på den europeiska marknaden.

 

Genom att också applicera Daikins kunnande och erkända teknologier till Zanottis produkter fortsätter Daikin att utveckla och leverera högeffektiva lösningar.

 

Ny generation aggregat

Daikin Sweden genomför stora satsningar på kommersiella kyllösningar och har även tagit över försäljningen av aggregat för kyl- & frysapplikationer från J&E Hall, ett bolag som sedan tidigare ingår i Daikin-koncernen.

 

Produkterna är väl beprövade och har funnits på marknaden länge. Den senaste generationen aggregat från J&E Hall har genomgått betydande förbättringar och är godkända för köldmedierna R448A/R449A.

 

JEHCCU_180x155De nya aggregaten har dessutom lägre ljudnivå, reducerad vikt och förbättrad effektivitet tack vare aluminium-kondensor med mikrokanalsteknik, vilket också reducerar köldmediefyllningen.

 

Daikin lagerför produkterna från J&E Hall i Sverige för snabb leverans.