No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Porta Fira

Hotel Santos Porta Fira anses vara den finaste skyskrapan i världen och har tilldelats det prestigefyllda “EMPORIS AWARD 2010” arkitekturpris. Den ligger i ett av Barcelonas områden med störst ekonomisk tillväxt, i L'Hospitalet mittemot Fira Gran Via. Ett perfekt läge nära Barcelonas centrum och flygplatsen El Prat.

Media

Utlåtanden

Det här projektet förstärker återigen Daikins position som ledare inom luftkonditionering av storskaliga strukturer, möjlighet att erbjuda lösningar som sticker ut inte bara för sin noggrannhet och driftsäkerhet, och som samtidigt är energieffektivita.

Varför Daikin

Kunden är en varm anhängare av Daikin och har installerat Daikin-utrustning sedan 1996

Allmän information

Kund

Hotel Santos Porta Fira
http://hotelbarcelonaportafira.com

Tillämpningar

  • Hotell

Behov

  • Luftkonditionering
  • Kontroll
  • Värme

Lösning

Daikin valdes för att uppfylla de höga komfortkraven för detta unika hotell på 24 våningar och 113 meter högt. 74 utomhusenheter och 664 inomhusenheter, direktexpanderande köldmedium R-410A, två luftkylda kylaggregat med enkelskruv och köldmedium R-134a.

Adress

System

Produktnamn: VRV

Typ

  • Vätskekylare
  • Värme
  • VRV

Översikt över enheter

74 utomhusenheter (60 x VRV utomhusenheter värmeåtervinning) styrda via Intelligent manager, 664 inomhusenheter, 2 x luftkylda vattenkylare (EWAD 600 BJYNN/Q)

Bygginformation

Typ

Nytt

År

Januari 2010

Mervärde

I byggnaden har ett BMS-styrsystem installerats av märket Daikin (modell I-512). Från detta system är det möjligt att kontrollera luftkonditioneringssystemet, samt utföra förebyggande underhåll och övervaka Daikin-komponenter (ACNSS), under 24 timmar, 365 dagar om året. Övervakningssystem garanterar en oavbruten och optimerad drift för anläggningen, vilket påverkar driftsäkerheten och en optimerad förbrukning för installationen

Partnerinformation

Installatör

Climava
Ansvarsfriskrivning