No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Appen Daikin 3D

Appen Daikin 3D

Daikin 3D är appen som riktar sig till kunder och professionella installatörer, du kan välja luftkonditionering och se den hemma innan du köper!
Skriv ut "markör" på ett A4 eller A3. Placera utskriften på väggen där du vill installera enheten, rama in utskriften med surfplattan och din luftkonditionering kommer att dyka upp i 3D i originalstorlek. 

Sätt på den, kom nära, titta på från alla håll och ta till och med en bild så att du kan ta dig tid att jämföra alla möjligheter som Daikin erbjuder.

Daikin E-data

Daikin E-data-app för iPad

Daikin E-data-appen innehåller en översikt av alla produkter från Daikin Europe N.V. som finns tillgängliga i ditt land, på ditt språk. Du kan enkelt bläddra bland produkterna för att hitta den tekniska data som du behöver.
Daikin E-data-app omfattar bilder, egenskaper, fördelar och tekniska data över alla produkter från Daikin Europe N.V. Som om inte detta vore nog kan du enkelt hitta mer information på Daikin Europe N.V.:s extranet med de inbyggda länkarna på litteraturfliken. Om du inte har tillgång till extranet kan du gå till http://www.daikin.eu för att begära åtkomst.
För att bläddra mellan produkterna kan du använda svepfunktionen, sökrutan eller filterapplikationen.  
Behöver du inte veta allt om alla produkter? Inga problem! Du kan spara dina favoritprodukter i "Mina favoriter" vilket gör det enklare att hitta den produktinformation som är viktigast för dig.

Daikin Felkods-app

Daikin Felkods-app för iPhone

Daikin-koder: ett program utvecklat av Daikin för att snabbt utläsa meningen med felkoden, för varje produktfamilj.
Programmet tillåter, för en produktfamilj från Daikin, att veta betydelsen av en felkod och dess potentiella orsak. 
Detta program ger även motståndsvärdet beroende på sondens temperatur.

Daikin psykrometrisk tabell

Daikin psykrometrisk tabell

Daikins psykrometriska tabell är ett program i utrustningsurvalet för nya system och som felsökningsverktyg för befintliga system. - Definitioner och förklaringar över driftkarakteristik för kylspolar. 

 • Fastställning av spolens ingångs- och utgångskrav samt den luftkvalitet som behövs för att uppfylla de specifika rumsvillkoren. 
 • Kontrollera spolens prestandafigurer kontra beräknade laster. 
 • Beräkningar av erforderlig återvärmekapacitet för lågkänsliga värmefaktorsapplikationer.  
 • Beräkning av värme och fuktighetskraven för luftkonditoneringssystem- 
 • Fastställning av för- och återvärmningskrav för kompletta utomhus luftförångnings kylsystem

Daikin psykrometrisk tabell (856 KB - )

DENV verktyg för lastberäkning

DENV verktyg för lastberäkning

 • Erbjuder kalibrering av din byggnads värmeförlust och kall-last 
 • Programvaran beräknar värmelasten med flexibilitet att rita byggnaden, välja en klimatfil, indikera byggnadens läge och välja konstruktionsmaterial. 
Programvarubegäran

Simulator för säsongslösningar

Simulator för säsongslösningar - för en totallösning

 • Simulera säsongseffektiviteten, den årliga energiförbrukningen och kostnaden, CO2-utsläpp för en kombination av system, för en specifik plats, samt för en användardefinierad byggnadstyp.
 • Ger en totallösning för VRV Classic, VRV IV värmepumpsmodeller, vattenkyld VRV IV, Daikin Altherma, Daikin Altherma Flex, allmänna system (gaspanna, bränslepanna, pelletsbrännare eller elvärmare). 
Programmet finns tillgängligt som Windows- och iPad-applikation: 
 • Windows-applikation:
  Klicka här för att ladda ned och installera applikationen
  Klicka här för att läsa publikationsanteckningarna

  Du måste installera det på din dator, men du behöver inte ha administratörsrättigheter för att installera det. Lägsta krav:
      - Windows installer 4.5 eller nyare
      - Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (x86 och x64) eller nyare, men ska normalt vara en den av din standard Windows-konfiguration.
  Programmet kontrollerar automatiskt om en nyare version finns tillgänglig. Om det finns kommer du uppmanas att uppdatera 


 • iPad-applikation:
  Klicka här för att ladda ned appen från iTunes Store