Skip to main content

Äntligen tillsammans igen

ÄNTLIGEN TILLSAMMANS IGEN

Efter månader av kalla lekdejter i parken, social distansiering och ett flertal inställda familje- och vänträffar är det dags att vända blad. Låt oss lämna oron för virus, bakterier och allergier bakom oss. Låt oss hjälpa dig med att skapa en säkrare inomhusmiljö, så att du kan fokusera på att umgås med dem som du har saknat mest. 

REN LUFT. FÖR ATT VI BRYR OSS.

Daikins luftrenare säkerställer att din inomhusluft är ren, hälsosam och fräsch. Du kan känna dig trygg med att inomhusluften tas väl hand om. 

HUR FUNKAR DET?

Våra luftrenare använder två metoder för att kunna ge så ren luft som möjligt. Dels har vi får patenterade Flash Streamer – en högeffektiv teknik med plasmaurladdning som sönderdelar skadliga ämnen. Dessa ämnen fångas sedan antingen på HEPA-filtret eller absorberas av det luktreducerande filterelementet.

Utöver detta har vi urladdningsaggregatet Active Plasma Ion, som ger ytterligare rening genom att lägga till reningselement till den renade luften. Detta kan till exempel hjälpa till att luktreducera gardiner och mattor.

VAD GÖR LUFTRENARE FÖR SKILLNAD?

Daikins luftrenare hjälper till med att minska allergisymptom genom att rena luftren från damm, allergener och pollen. Dessutom filtrerar de bort 99% av luftburna bakterier och virus. 

Upptäck våra luftrenare

  • Luftrenare

    Vår luftrenare MC55W tar effektivt bort skadliga partiklar från luften och håller den ren och fräsch. 

  • Luftrenare med luftbefuktning

    Vår luftrenare med luftbefuktning, MCK55W, är den perfekta produkten för dig som både vill ha ren och lagom fuktig luft. Extra lämplig för dig som lider av astma.

KÄNN DIG TRYGG MED EN ENKEL LÖSNING

Låt oss rena din luft och få dig att känna dig trygg där hemma.

Ren luft. För att vi bryr oss.