Skip to main content

Äntligen tillsammans igen

ÄNTLIGEN TILLSAMMANS IGEN

Känn dig trygg med att välkomna dina kunder igen. Vi håller din arbetsplats fri från bakterier och allergener – för att du ska kunna fokusera på ditt arbete och dina kunder.

REN LUFT FÖR DITT FÖRETAG

Daikins luftrenare säkerställer att inomhusluften är renare, hälsosammare och fräschare.
De låter dig fokusera på att erbjuda dina tjänster och göra dina kunder glada igen. 

HUR FUNKAR DET?

Våra luftrenare använder två metoder för att kunna ge så ren luft som möjligt. Dels har vi får patenterade Flash Streamer – en högeffektiv teknik med plasmaurladdning som sönderdelar skadliga ämnen. Dessa ämnen fångas sedan antingen på HEPA-filtret eller absorberas av det luktreducerande filterelementet.

Utöver detta har vi urladdningsaggregatet Active Plasma Ion, som ger ytterligare rening genom att lägga till reningselement till den renade luften. Detta kan till exempel hjälpa till att luktreducera gardiner och mattor.

VAD GÖR LUFTRENARE FÖR SKILLNAD?

Daikins luftrenare hjälper till med att minska allergisymptom genom att rena luftren från damm, allergener och pollen. Dessutom filtrerar de bort 99% av luftburna bakterier och virus. De säkerställer därmed att inomhusluften som dina kunder, medarbetare och du själv andas in är ren och hälsosam. 

Upptäck våra luftrenare

  • Luftrenare

    Vår luftrenare MC55W tar effektivt bort skadliga partiklar från luften och håller den ren och fräsch. 

  • Luftrenare med luftbefuktning

    Vår luftrenare med luftbefuktning, MCK55W, är den perfekta produkten för dig som både vill ha ren och lagom fuktig luft. Extra lämplig för dig som lider av astma.

KÄNN DIG TRYGG MED EN ENKEL LÖSNING

Låt oss rena din luft och få dig att känna dig trygg på jobbet.

Ren luft. För att vi bryr oss.