Skip to main content

Finally together again

EN ENKEL LÖSNING BORT

Andas lätt med vetskapen om att din inomhusluft tas hand om väl. Daikins luftrenare har tagits fram för att passa till flera olika typer av rum och livsstilar. De renar luften från virus, allergener och bakterier. Allt du behöver göra är att hitta en som passar dina behov. 

HUR FUNKAR DET?

Våra luftrenare använder två metoder för att kunna ge så ren luft som möjligt. Dels har vi får patenterade Flash Streamer – en högeffektiv teknik med plasmaurladdning som sönderdelar skadliga ämnen. Dessa ämnen fångas sedan antingen på HEPA-filtret eller absorberas av det luktreducerande filterelementet.

Utöver detta har vi urladdningsaggregatet Active Plasma Ion, som ger ytterligare rening genom att lägga till reningselement till den renade luften. Detta kan till exempel hjälpa till att luktreducera gardiner och mattor.

VAD GÖR LUFTRENARE FÖR SKILLNAD?

Våra luftrenare minimerar astma- och allergisymptom genom att rena luften från dammpartiklar och pollen. Dessutom filtrerar de bort luftburna bakterier och virus. Även de riktigt envisa. Dessutom hjälper de till med att hålla luftfuktigheten inomhus på en lagom nivå. 

Upptäck våra luftrenare

  • Luftrenare

    Vår luftrenare MC55W tar effektivt bort skadliga partiklar från luften och håller den ren och fräsch. 

  • Luftrenare med luftbefuktning

    Vår luftrenare med luftbefuktning, MCK55W, är den perfekta produkten för dig som både vill ha ren och lagom fuktig luft. Extra lämplig för dig som lider av astma.

EN TRYGG KÄNSLA ÄR EN ENKEL LÖSNING BORT

Efter månader av att sakna nära och kära är det äntligen möjligt att ses igen. Våra luftrenare gör mötet tryggare.