Skip to main content

Få 1000 kr tillbaka när du köper en luftvärmepump

Få 1000 kr tillbaka när du köper en luftvärmepump speciellt framtagen för vårt nordiska klimat

Om du köper en luftvärmepump ur Daikins Optimised Heating 4-serie ger vi 1000 kr tillbaka till dig. Optimised Heating 4 är ett bra val för att sänka uppvärmningskostnaderna, få ökad komfort med tillförlitlig, jämn och behaglig värme hela vintern. Den har högsta effektivitetsklass, A+++ för värme och klarar att värma ditt hus vid temperaturer ned till -25 oC. Dessutom får du skön svalka inomhus på sommaren. Flera av modellerna har blivit utsedda till Bra Val av Folksam i deras stora undersökning av värmepumpar år 2020.

Kampanjen gäller från 4 september till och med 16 oktober 2023. Din begäran om återbetalning måste ha kommit oss tillhanda senst den 31oktober 2023.

Daikin luftvärmepumpar Optimised Heating 4

Utnyttja statens bidrag för energieffektivisering

Om du bor i en villa som värms upp med direktverkande el kan du också utnyttja statens energieffektivisering. För att kunna söka det behöver du komplettera luftvärmepumpen med en lösning för tappvarmvattnet. Till exempel Daikins xxx 

Barn spelar datorspel i skönt inomhusklimat

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller hela sortimentet av Optimised Heating 4 (Caldo II XRH, Solo XRH, Stylish XRH och Origo II XRH). Notera att det endast går att använda ett erbjudande per total installation. Det enda du behöver göra är att skicka in kvitto/faktura från er återförsäljare som installerat produkten samt intyga att produkten har garantiregistrerats senast 16 oktober.

Begäran om utbetalning ska vara oss tillhanda senast den 31 oktober 2023.

Använd formuläret nedan för begäran om utbetalning.