Skip to main content

There's more in a Daikin Day

Vi vill att jobbet ska vara utvecklande. Att våra anställda ska få ta ansvar och växa i sina roller. Att de känner glädje och engagemang när de går till jobbet. Det jobbar vi hårt för. Vill du vara en del av denna härliga företagskultur? Läs gärna vidare om hur det är att arbeta på Daikin nedan. När du har blivit övertygad behöver du bara hålla utkik bland våra lediga tjänster för att se när rätt jobb för dig dyker upp.

Daikins medarbetare berättar

"Som säljare på Daikin får jag träffa många olika återförsäljare med olika behov och dagarna ser långt ifrån likadana ut. Vi har stor frihet att lägga upp dagarna som vi vill och har korta vägar för att kommunicera. Det bästa med att arbeta på Daikin är att vi är ett underbart gäng både på fältet och inne på kontoret som hjälps åt att både trivas och komma framåt. 

Daikin är dessutom ett företag som ligger i framkant och driver utveckling, vilket innebär att det hela tiden kommer nya produkter och lösningar inom alla områden. Därför hjälps vi ofta åt för att ta till oss de nya applikationerna, fördelarna och säljargumenten på bästa sätt."

Magnus, säljare på Daikin

 

”Jag är glad över att jag får använda min kyltekniska kunskap som supporttekniker hos Daikin. Ingen dag är den andra lik. Vidare utmanas jag regelbundet och känner att jag får utvecklas här.

Jag trivs också väldigt bra med kollegorna här på Daikin, vi är ett roligt gäng med härlig gemenskap.”

Elin, Supporttekniker på Daikin

 

 

Daikin Sweden är Great Place to Work®-certifierat

2022 fick Daikin Sweden sin Great Place to Work®-certifiering på första försöket. Certifieringen bygger på medarbetarnas upplevelse av sin arbetsplats inom olika områden som ledarskap, social miljö, tydlighet och ansvar.

Great Place to Work®-certifieringen är erkänd över hela världen av såväl anställda som arbetsgivare och är det globala riktmärket för att identifiera en enastående personalupplevelse. Varje år ansöker mer än 10 000 företag i 60 länder om att bli Great Place to Work-certifierade.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Skicka gärna in en spontanansökan!

Om du känner att du är en perfect match för Daikin är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Vi rekryterar regelbundet då vi ständigt har behov av nya talangfulla medarbetare. 

Du kan också prenumerera
på våra lediga tjänster

Du kan prenumerera på våra lediga tjänster. Då får du ett mail så snart vi har publicerat en ny tjänst på vår hemsida. 

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?