Daikin career - There's more in a Daikin day

There's more in a Daikin Day

Vi vill att jobbet ska vara utvecklande. Att våra anställda ska få ta ansvar och växa i sina roller. Att de känner glädje och engagemang när de går till jobbet. Det jobbar vi hårt för. Vill du vara en del av denna härliga företagskultur? Läs gärna vidare om hur det är att arbeta på Daikin nedan. När du har blivit övertygad behöver du bara hålla utkik bland våra lediga tjänster för att se när rätt jobb för dig dyker upp.

Daikins medarbetare berättar

"Jag är glad över att jag tog steget från Kylmontör till Supporttekniker hos Daikin. Ingen dag är den andra lik. Nya utmaningar och problemlösningar hela tiden. Steget från att vara ute på fältet till att jobba inne var ganska stort. Men det är absolut inget jag ångrar. Jag trivs väldigt bra med kollegorna på Daikin. Vi är ett roligt gäng"

Gustav, Supporttekniker på Daikin

"Jobbet som Field Service Engineer på Daikin gör mig glad. Det är tillfredsställande att vilja gå till jobbet och varje dag möts jag av utmaningar som Daikin-familjen hjälps åt att lösa. Jobbet innebär stor frihet under ansvar. Jag planerar tillsammans med min chef hur mina dagar ska se ut och jag har väldigt stor möjlighet att utforma mina dagar själv. Möjligheten att utvecklas är enorm. Vi är ett underbart gäng som finns där och stöttar varandra"

Peter, Field Service Engineer hos Daikin

"Som säljare på Daikin får jag träffa många olika återförsäljare med olika behov och dagarna ser långt ifrån likadana ut. Vi har stor frihet att lägga upp dagarna som vi vill och har korta vägar för att kommunicera. Det bästa med att arbeta på Daikin är att vi är ett underbart gäng både på fältet och inne på kontoret som hjälps åt att både trivas och komma framåt. 

Daikin är dessutom ett företag som ligger i framkant och driver utveckling, vilket innebär att det hela tiden kommer nya produkter och lösningar inom alla områden. Därför hjälps vi ofta åt för att ta till oss de nya applikationerna, fördelarna och säljargumenten på bästa sätt"

Magnus, Säljare på Daikin

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Skicka gärna in en spontanansökan!

Om du känner att du är en perfect match för Daikin är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Vi rekryterar regelbundet då vi ständigt har behov av nya talangfulla medarbetare. 

Du kan också prenumerera
på våra lediga tjänster

Du kan prenumerera på våra lediga tjänster. Då får du ett mail så snart vi har publicerat en ny tjänst på vår hemsida.