Daikin career - There's more in a Daikin day

There's more in a Daikin Day

Mer innovation, mer tillväxt, mer ansvar, mer mångfald, mer respekt och ha det roligare på jobbet. På Daikin tycker vi att du ska njuta till fullo varje.

Säljare till region Norrland

Daikin fortsätter att växa och vi behöver därför förstärka distriktet norra Norrland distriktet kommer att delas upp mellan dig och vår nuvarande försäljningsansvariga.

Läs mer om tjänsten

Supporttekniker inom kylteknik

Nu söker vi på Daikin en supportekniker till vårt tekniska supportteam. Dess fokus ligger på Daikins REF-produkter såsom kyl- och frysaggregat.

Läs mer om tjänsten

Daikin Sweden söker en dedikerad säljare till Ref

Nu vill Daikin Sweden stärka sin säljorganisation med ytterligare en dedikerad säljare till Ref som vill utvecklas tillsammans med bolaget. Du erbjuds en utvecklande tjänst med mycket eget ansvar och kundkontakt på ett globalt och ständigt växande bolag.

Läs mer om tjänsten

Service Business ansvarig

Vi vill nu förstärka vår FQS-avdelning med en Service Business ansvarig. Tjänsten innebär bland annat att planera utbildningar, utbildningsmaterial för våra återförsäljare samt utveckla och utöka vårt nätverk av servicepartners.

Läs mer om tjänsten

Team leader sökes till Daikins Orderavdelning

Vi söker nu en erfaren Team leader till vår Orderavdelning som ska ansvara för att planera, strukturera och följa upp det dagliga arbetet.

Läs mer om tjänsten

Senior HR Business Partner

Are you a senior HR professional who likes to have an impact and contributes to the future of a growing organization? Then read on quickly and check whether this will be your new challenge.

Läs mer om tjänsten

Är du den perfekta medarbetaren på Daikin men hittar ingen ledig tjänst som passar dig? 

Skicka in ditt CV som en öppen ansökan – vi rekryterar regelbundet då vi ständigt har behov av nya talangfulla medarbetare.

Inspirerande innovation

Är du lika beslutsam att hitta  lösningar  som vi är? Som marknadsledande inom området för energieffektivitet är vi övertygade o matt vår progressive inställning till produktutveckling ger en hög kvalitet och mångsidighet I våra  integrerade lösningar.

Personlig utveckling

Begåvade individer levererar högkvalitativa produkter och tjänster Därför investerar vi i personlig utveckling och erbjuder möjlighet att låta dig växa genom hela din karriär.

Daikin community

Det är viktigt att ha kul på jobbet. Trivsel och laganda ger ett starkare band kolllegor emellan. Häng med på våra aktiviteter som organiseras av vårt Daikin Entertainment Team och kom in i gemenskapen. Du kommer snabbt att känna dig hemma.

Lägg till dina meriter

Vi letar efter talangfulla personer som kan bidra och vill utvecklas inom företaget.

Dina egenskaper

  • Lösningsorienterad
  • Intresserad av personlig utveckling
  • Respekt för dig själv och andra
  • Proaktiv och pragmatisk
icons-careers.jpg

Våra styrkor

  • Vi är internationella. EMEAs huvudkontor är en smältdegel av olika bakgrunder och nationaliteter och med en stark koppling till vårt japanska arv.
  • Vi är pragmatiska. Vi uppmuntrar till entreprenörsanda och inspirerar våra anställda att utvecklas i arbetslivet.
  • Vi är respektfulla. Vi erbjuder möjligheter för dig att utvecklas och växa genom vårt omfattande träningsprogram, coaching på jobbet och flexibiliteten att rotera mellan olika arbetsuppgifter.
  • Vi är marknadsledande. Som den främsta innovatören inom vår bransch erbjuder vi dig stabilitet och ett brett utbud av arbetsmöjligheter.