Säljare region Mälardalen

Säljare inriktning Ref

Nu vill Daikin Sweden stärka sin säljorganisation med ytterligare en dedikerad säljare till Ref som vill utvecklas tillsammans med bolaget.

Nu vill Daikin Sweden stärka sin säljorganisation med ytterligare en dedikerad säljare till Ref som vill utvecklas tillsammans med bolaget. Du erbjuds en utvecklande tjänst med mycket eget ansvar och kundkontakt på ett globalt och ständigt växande bolag.

Om tjänsten

Tillsammans med dedikerade kollegor, produktspecialister, offertteam och teknisk support i ryggen har du alla möjligheter att skapa goda affärer. Du identifierar kunderna och de intressanta projekten, samt säljer produkter från vårt nya förvärv Tewis och från våra övriga varumärken inom Ref. Genom att presentera våra marknadsledande lösningar avslutar du affärer framgångsrikt. Försäljningen är huvudsakligen projektbaserad. Utöver detta är du även behjälplig med design av produkter och system.

Denna heltidstjänst är placerad på Daikin Swedens huvudkontor i Stockholm, Danderyd. Resor och kundbesök i distriktet Mälardalen förekommer regelbundet. Du kan räkna med att cirka tre till fyra dagar per vecka spenderas på fältet.

Din profil

Vi söker dig som idag är säljare och har dokumenterad erfarenhet inom Ref och framförallt CO2-lösningar och/eller närliggande verksamhet. Du gillar att tillbringa tid hos kunder för att skapa goda relationer och därmed även ro nya affärer i land. Om du gillar att vara en del av att bygga något nytt och vill ha möjligheten att påverka din vardag är detta tjänsten för dig!

Att jobba på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester och bra pensionsavtal. Tjänstebil ingår.

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikin Sweden är dotterbolag till Daikin Europe. Precis som resten av organisationen strävar vi ständigt efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa och energieffektiva lösningar med vilka de kan förbättra och optimera sin inomhusmiljö. 

 

Kontaktpersoner

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Anders Ax på 010-722 24 01 eller anders.ax@daikin.se.

Du kan även kontakta Produktchef Jimmy Svedin på 010-722 24 14 eller jimmy.svedin@daikin.se.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekryteringen hanteras av Daikin Sweden AB samtal från rekryterare undanbedes.

Välkommen till Daikin!

För rätt person väntar ett inspirerande jobb i ett växande företag. Du får stöd från Daikin centralt med utbildning, teknisk support och ett kvalificerat säljstöd. Ditt driv, din erfarenhet och kunskap är det vi behöver nu när vi skall utöka vår marknadsnärvaro och kundbas. 

Tjänsten är ledig omgående och vi är tacksamma för en snabb ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Mette Engström, mette.engstrom@daikin.se