community-header.jpg

Daikin Community

Ännu mer kul under en Daikin-dag!

havingfun_1530x545.jpg

Det är en väsentlig sak att man ska ha ha roligt under en Daikin-dag!

Tillsammans planerar och genomför vi en mängd aktiviteter genom vår Dakin-Community. Vi anordnar allt från festivaler till sportturneringar festivaler. Våra evenemang är dessutom ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor, bygga relationer samt tillbringa tid med kollegor utanför jobbet.

Gå med i ett idrottslag 

Anställda som håller sig friska och hälsosamma skapar också ett hälsosamt företag. Därför vill vi via vårt Community uppmuntra våra medarbetare till en aktiv livsstil. Idag är mer än 200 Daikin-medarbetare involverade i våra idrottslaglag bland annat fotboll, cykling och löpning och träningspassen är anpassade till olika nivåer så att alla som vill idrotta ska kunna hänga med på träningspassen.

sports-team-community.jpg
jointhecelebration_710x460.jpg

Fira med oss

Vi anordnar en årlig fest samt festival med massor av musik, mat och lekar. Vi bjuder inte bara in Daikinanställda till våra festligheter utan ser gärna också att våra medarbetares familjer och vänner också firar med oss.

Premium partner

Sedan 2015 är Daikin officiell partnern till Club Brugge. Som premiumpartner är vi närvarande vid olika evenemang på arenan eller på andra håll, inklusive den årliga Fan Day.

premium-partner-community.jpg