Skip to main content

Daikin söker en supply planner till Stockholm

Är du vår nya Supply planner?

Har du erfarenhet av att ha arbetat som supply planner? Är du analytisk och trivs du att arbeta med logistikfrågor? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Vi söker just nu efter en ny kollega som kommer att arbeta som supply planner. I denna position kommer du att ansvara för att utvärdera och prognostisera efterfrågan för att utveckla långsiktighet och kortsiktiga planer för produkttillgänglighet. I denna tjänst så arbetar man nära med interna avdelningar som produktion, inköp och logistik för att optimera processer och uppnå övergripande affärsmål.

Arbetsuppgifter

Proaktivt arbete

 • Planera och driva kontinuerliga lagerflöden för att säkerställa tillgänglighet och stabilitet.
 • Rapportera och analysera utföranden och resultat, och aktivt utveckla processer
 • Hålla nära kontakt med sälj och order, kontinuerligt skicka uppdateringar på materialstatus och tillgänglighet för att stabilisera och säkerställa flöden och kundservice     

Reaktivt arbete

 • Agera nav för information mellan supply chain Europe och Daikin Sweden
 • Vara assisterande i frågor relaterade till tillgänglighet, orderbekräftelse, material etc
 • Aktivt kommunicera med supply chain Europe för problemlösningar relaterade till tillgänglighet och material

Detta söker vi:

Vi söker dig som har starka analytiska och problemlösningsförmågor med förmågan att analysera data och fatta strategiska beslut. Du ska ha utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter för att arbeta effektivt med interna och externa intressenter. Vi ser även att du har god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och arbeta i en dynamisk arbetsmiljö.

 • En god förståelse för leveranskedjan
 • Erfarenhet eller relevant utbildning inom planering och logistik
 • Kunskaper i affärssystemet SAP
 • Du har goda kunskaper i Office 365, speciellt Excel.
 • God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Förmåga att vilja lära sig nya system

Som person är du driven och har ett analytiskt mindest. Vidare har du en god förståelse av leveranskedjan. Ett proaktivt, positivt och målinriktat tankesätt.

Att jobba på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, friskvårdsbidrag och bra pensionsavtal. Daikin är en trygg arbetsgivare och hos oss får du möjligheten att sälja och representera högkvalitativa produkter. Tjänsten är placerad i Danderyd. Dina arbetstider kommer i regel vara mån-tors kl 8-16,30 och fre kl 8-16.

Great Place to Work logotype

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalitét och driftsäkerhet. 

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till sewit.mikael@daikin.se och ange referens "supply planner" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Sewit Mikael på tel: +46(0)10 722 24 76.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittats. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?