Skip to main content

Daikin söker systemadministratör till Stockholm

Är du vår nya Systemadministratör?

Har du erfarenhet av att arbetat med systemsupport? Har du god erfarenhet av IT och teknik? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Vi söker efter en erfaren systemadministratör som vill vara med på en digital resa. Som systemadministratör så ansvarar du för att de stödfunktioner som avdelningen sköter fungerar och att kunskap finns hos samtliga. Som systemadministratör kommer du fokusera på att hantera kundernas inkommande mail och ärenden. Du kommer skapa kundupplägg i affärssystemet SAP. Det ingår även att skapa IT-tickets när problem med accesser uppstår och lösa dessa i samarbete med IT. 

Du kommer även att vara Key user för vår webbshop, som inkluderar uppdatering och ändring av material, lägga in artiklar för kampanjer samt ändringar av inställningar.

Arbetsuppgifter:

  • Kundupplägg i SAP
  • Skapa/ändra kunddata i SAP
  • Stötta andra avdelningar vid IT-ändringar/uppdateringar som rör Customer Master Data 
  • Skapa/ändra accesser till plattformar för kunder och anställda som behöver behörighet till dessa
  • Supportera kunder/interna användare som använder våra digitala hjälpmedel

Detta söker vi:

Vi söker dig som är IT/teknisk intresserad. Du har goda erfarenheter från att arbetat i en liknande roll och erfarenheter av att arbeta i affärssystemet SAP. Du ska även ha en förmåga att vilja lära dig nya system.

  • Du har goda kunskaper i Office 365, speciellt Excel.
  • God kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Förmåga att vilja lära sig nya system
  • Kunskap i affärssystemet SAP

Som person är du strukturerad och analytisk samt är van att hantera många ärenden samtidigt. Vi söker dig som vill vara med på en digital resa. Vidare är du öppen för nya arbetssätt samt orädd för att driva igenom förändringar. Du är även serviceminded både för din grupp samt kunder för att de ska få de bästa tänkbara förutsättningar.

Att jobba på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Detta är en heltidstjänst. Vi arbetar 37h/v. Vi arbetar hemma ca 2 dagar per vecka om arbetet tillåter det. Denna roll är ett konsultuppdrag så du blir anställd på ett konsultföretag som vi samarbetar med.

Great Place to Work logotype

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalitét och driftsäkerhet. 

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till sewit.mikael@daikin.se och ange referens "Systemadministratör" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Sewit Mikael på tel: +46(0)10 722 24 76.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?