Garantiadministratör på heltid sökes

Har du tidigare arbetat med garantier? Tycker du om att arbeta administrativt? Då är det dig vi söker!

28696102-indian-woman-laughing-eating-pizza-with-diverse-coworkers.png

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Daikin och vilka förmåner som erbjuds? Då rekommenderar vi att du läser vidare här

Om tjänsten

Vi söker just nu efter en ny kollega som arbeta som garantiadministratör. Denna administratörstjänst innebär att du kommer att bistå vår supportteams teamledare gällande garantier, såsom:

·       Returlistor

·       Kalla tillbaka reservdelar

·       Hjälpa kunder vid felregistreringar

Övrig administration kommer att förekomma gällande garantiärenden.

Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på vårat huvudkontor i Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer att vara klockan 8:00-16:30 måndag till torsdag och fredag klockan 8:00-16:00. Du som söker ska se långsiktigt på tjänsten. Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Du kommer att bli anställd av Daikin samarbetspartner Bee Bemanning AB.

Detta söker vi

Vi söker dig som vill arbeta heltid och som tycker om att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av garantiadministration.

Vidare behöver du:

·       God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

·       Behärska Officepaketet

Som person är du initiativtagare, sifferkunnig, problemlösare och noggrann. Du ska tidigare ha erfarenhet av administrativa uppgifter. Har du även en önskan att vilja utvecklas inom kyla- och värme ser vi det som ett plus.

Att jobba som konsult hos Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som konsult ska få rätt kompetens. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom kyla och få lärdom om våra produkter. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Du kommer vara anställd via vår samarbetspartner Bee Bemanning.

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till rekrytering@daikin.se och ange referens "Garantiadministratör" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Marlene Lindfors på tel: 010 722 24 68.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!