Rekrytering-kontor-800x600.jpg

Driven rekryteringsansvarig/HR-admin till världsledande företag sökes!

Om tjänsten

Detta är en ny roll hos oss. Som rekryterare hos Daikin kommer du att ensamt ansvara för hela rekryterings-processen från början till slut och bidra till hela Daikin Sveriges kompetensförsörjning. Din största utmaningen ligger i att du ska rekryterar kyltekniker som det råder brist på i arbetsmarknaden. Du behöver lära känna branschen och ska arbeta med att kartlägga, headhunta samt nätverka för att kunna attrahera branschens bästa kandidater.

Som rekryterare hos oss kommer du även arbeta med:

- Att hitta, skapa och upprätthålla ett kontaktnät med kandidater genom exempelvis; sociala medier, LinkedIn, skolor etc.

- Search/headhunting kommer vara en nyckeln till att hitta kandidater

- Att vara delaktig på arbetsmarknadsmässor, studiebesök, event mm.

- Planera introduktion med nyanställda, samt arbeta med förbättringar kring den.

- Kontakt med rekryteringsbolag

- Employer branding, synliggöra oss som företag utåt.

- Övrig HR-administration

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med våra chefer och rapportera till företagets HRBP. Du kommer även hjälpa företagets HRBP med HR-admin.

Denna tjänst utgår från vårat kontor vid Mörby Centrum, med möjlighet att arbeta hemifrån när tillfälle ges. Du kommer själv kunna planera/förlägga din arbetstid utifrån Daikins öppettider, mån-tors kl 8-16,30 och fre kl 8-16. Tjänsten kommer inledas som konsult men på sikt finns möjlighet att bli överrrekryterad.

Detta söker vi

Vi söker dig som har ett genuint intresse för rekrytering och som ansvarat för hela rekryteringsprocessen. Meriterande är även om du tidigare haft hand om onboarding. Du som söker bör har en relevant utbildning inom Personalvetenskap.

Som rekryterare hos Daikin har du en viktig roll då du representerar oss som arbetsgivare och du ska lyckas sälja in oss som företag. Du behöver därför ha erfarenhet av research/headhunting och ska gilla utmaningen att ständigt hitta/ta kontakt med potentiella kandidater.

Som person är du nytänkande, handlingskraftig, kontaktskapande och eftertänksam. Arbetet kommer bestå utav mycket eget ansvar. Därför värderar vi även självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt.

Vi ser gärna att du som söker är certifierad i personlighetstestsverkyget jobmatch, eller något liknande personlighetsverktyg.

Då vi är ett internationellt företag förväntas du kunna prata både engelska och svenska obehindrat.

Att arbeta på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att våra medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, 5000kr i friskvårdsbidrag och bra pensionsavtal.

Daikin är en modern arbetsgivare där du som medarbetare tillåts att arbeta hemifrån upp till 2 dagar i veckan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Daikin och vilka förmåner som erbjuds? Då rekommenderar vi att du läser vidare här

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Globalt är vi över 80 000 anställda och omsätter 250 Miljarder. Vi är tillsammans världens största tillverkare inom HVAC med totalt 105 fabriker globalt.

Vi verkar i en framtidsbransch med produkter och system som är en viktig del i de globala miljömålen. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Idag har vi kontor både i Stockholm och Göteborg.

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till erika.stromberg@daikin.se och ange referens "Rekryterare" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Erika Strömberg på tel: +46(0)10 722 24 44.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!