Team leader till Daikins Orderavdelning

Daikin söker nu en strukturerad, kommunikativ och serviceminded Team Leader till sin Orderavdelning på huvudkontoret i Danderyd.

Om Daikin

Daikins grundades 1924 och är idag ett av världens ledande företag inom värmepumpar och luftkonditionering. Internationellt är Daikin känd som en innovativ tillverkare med framstående forskning inom ett brett spektrum av verksamheter från mekanik, elektronik till kemi och köldmedier. Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Du kan läsa mer om företaget och produkterna på www.daikin.se.

Tjänstebeskrivning

Denna heltidstjänst är placerad på Daikin Swedens huvudkontor i Stockholm, Danderyd. Som Team leader för Orderavdelningen ansvarar du för att planera, strukturera och följa upp det dagliga arbetet. En stor del av jobbet handlar om att lösa de problem som uppstår i olika situationer, varför du behöver vara en flexibel problemlösare som lätt samarbetar med andra. Förutom att strukturera det dagliga arbetet och samordna ordergruppen kommer du även att fungera som kontaktperson mot vårt tredjepartslogistiklager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

· Se till att telefonsystemet fungerar som det ska
· Svara i ordertelefon
· Registrera order i SAP (både utifrån telefonsamtal och mail)
· Bevaka och besvara mail i infomailboxen
· Administrera transportskador
· Veckoinköp från moderbolag
· Inköp av reservdelar
· Inköp av kontorsmaterial
· Administrera säljofferter och leads
· Skapa plocklistor till lagret
· Hantera returer och intag i SAP
· Lägga upp nya kunder i SAP
· Skapa nya material i SAP

Kravprofil

För att passa som Team leader behöver du vara strukturerad, stresstålig, konstruktiv, kommunikativ och serviceminded. Du bör ha tidigare erfarenhet av personalansvar och av att jobba som Team Leader. Du behöver naturligtvis ha tidigare erfarenhet av att arbeta på en Orderavdelning med externa kunder samt behöver vara bekant med logistikarbete och skadehantering. Erfarenhet av tredjepartslager är meriterande. 

Ansökningsinformation

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD Andrea Montanari på 010 722 24 02. För att söka denna tjänst, maila din ansökan till info@daikin.se och ange referens "Team leader Orderavdelning" i ämnesraden. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.