Referenscase

EHVH-D6V_02_000_Installation pictures.jpg

Så kapade Eckhardt sin elförbrukning med hälften

Eckhardt Oetting, 72, har under mindre än ett och ett halvt år installerat inte bara en utan två nya värmepumpar från Daikin. Resultatet: en behagligare inomhustemperatur, ökad funktionalitet och en halverad elförbrukning.
– Jag kan varmt rekommendera Daikin. Både bemötandet och produkterna håller absolut högsta klass, säger han.

Läs artikeln här
FTXG-LS_01_005_Installation-pictures-(1).jpg

”Det är uppenbart att någon har tänkt till”

När Lennart Lindzén skulle köpa luftvärmepump till det nyrenoverade huset i Bromma var form lika viktigt som funktion, och därför föll valet snabbt på Daikin.
– Det är uppenbart att någon har tänkt till, innedelarna är slimmade och ger ett behagligt intryck på väggen, fortsätter Lennart.

Läs artikeln här
FTXTM-M_02_002_Installation-picture-(3).jpg

”Miljön inne i huset är helt annorlunda nu”

I april installerade ljudteknikern Emil Vares, 39, ett nytt värmesystem i tvåplansvillan i Täby. Kravet var att det både skulle kyla och värma – och ha bra kvalitet. Det slutade med inte mindre än tre värmepumpar från Daikin, en investering som räddade familjen under sommarens rekordvärme.
– Kylan och svalkan som pumparna levererade var helt perfekt. Vi är supernöjda, säger Emil.

Läs artikeln här
FTXM50-71M_02_001_Installation pictures.tif

”När det var som kallast gjorde värmepumparna susen”

När både familjen och villan växte satsade familjen Bolter på säkra kort. Bergvärmen kombinerades med hela tre luftvärmepumpar från Daikin. Och det räddade familjen både förra vintern och nu i somras.
– När det var som kallast i vintras var det härligt att bara trycka på en knapp så gjorde luftvärmepumparna susen, säger Emelie Bolter, 32.

Läs artikeln här
443A9895.jpg

Lönsam luft/luftinstallation på Antnäs möbler i Luleå

Det hela började med en kylinstallation på Antnäs Möbler i Luleå. Sedan dess har luft/luftvärmepumparna från Daikin blivit en effektiv helhetslösning som har hjälpt möbelbutiken att sänka sina uppvärmningskostnader med hela 70 procent.

Läs artikeln här
FTXP-M_01_001_ip.png_webb.png

Så värmde Anita upp hemmet – och sparade pengar

Hon var van vid att komma hem till ett kallt hus som krävde ihärdig vedeldning för att värmas upp. Sedan köpte Anita Edenholm, 57, en värmepump från Daikin som både har sparat henne pengar och gett henne ett varmt hem.

– Vi har aldrig kommit till ett utkylt hus sedan dess. Fantastiskt, säger Anita Edenholm.

Läs hela artikeln här
FTXM20N_01_012_webb.png

Luftvärmepumpen sparar pengar åt Tobias: ”Bästa investeringen jag gjort”

Tobias Wilhelmsson, 31, hade elräkningar på nästan 5000 kronor under vintern. Sedan köpte han en luftvärmepump från Daikin – och minskade både sina elkostnader och sin energiförbrukning.

– Jag har räknat på att den är inbetald på cirka 16 månader, säger Tobias Wilhelmsson.

Läs hela artikeln här