Skip to main content

Tävla om Sveriges första bergvärmepump med aktiv luftkonditionering

bg-image

 

Världspremiär!

Du har väl inte missat Sveriges första bergvärmepump med aktiv luftkonditionering?

Vår allra senaste produktnyhet Daikin Altherma 3 GEO är marknadens första bergvärmepump med aktiv luftkonditionering. Den är dessutom först ut med att använda det miljöanpassade köldmediet R32.

Maskinen är enkel att installera och ger en jämn inomhustemperatur dygnet runt. Året om. Hemligheten bakom är bland annat en energieffektiv konstruktion med en patenterad swingkompressor som ger gott om både värme och kyla efter behov. Allt till låga driftskostnader. Med sitt breda effektområde på 0,85-10 kW passar Daikin Altherma 3 GEO i de flesta hus. 

Ordentlig kylfunktion

Vad gäller kylfunktionen är Daikin Altherma 3 GEO unik i sitt slag. Förutom den passiva kylan från berget har den även inbyggd akriv luftkonditionering. Det innebär att den har tillräcklig kapacitet för att hålla temperaturen nere under de allra varmaste sommardagarna. I aktiv drift producerar maskinen upp till 12 kW kyla, vilket oftast räcker till ett helt hus. 

Är du nyfiken på att få veta mer om produkten? Då kan du läsa vidare här.

bg-image 

Tävlingen då?

I samband med Bo & Bygg som äger rum på Älvsjömässan i Stockholm den 10-13 oktober 2019 kan du tävla om ett exemplar av vår sprillans nya bergvärmepump Daikin Altherma 3 GEO. 

Vinsten?

Om du kammar hem vinsten får du vår nya Daikin Altherma GEO alldeles gratis*. Färg och storlek väljer du själv, beronde på vilket behov ditt hus har. 

Det du står för själv är installationskostnaden. Om du även vill kunna utnyttja den aktiva kylfunktionen behöver du köpa till en fläktkonvektor (denna ingår alltså inte i vinsten). 

Vi hjälper dig att hitta en lämplig återförsäljare som kan göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig för att se vilken storlek på värmepump som lämpar sig bäst för ditt hus. Från denne kan du även köpa till en fläktkonvektor om du skulle vilka kunna utnyttja kylfunktionen i bergvärmepumpen. 

Hur ser tävlingsreglerna ut?

Allt du behöver göra för att vinna är att komma förbi monter A09:41 på Bo & Bygg och fylla i en intresseanmälan (där du kryssar i bergvärme). Prata med vår monterpersonal för att få göra detta. Efter att du har fyllt i din intresseanmälan kommer du att få göra en liten Daikinfrågesport samt skriva bästa tänkbara motivering till varför just du ska vinna din alldeles egen bergvärmepump med aktiv luftkonditionering.

Vinnaren kommer att utses av en jury som består av representanter från Daikins Sälj- och Marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas. 

Tävlingens avslutas den 13 oktober 2019 i samband med att mässan stänger. Daikin går sedan igenom bidragen och kontakar vinnaren via mail och/eller telefon. 


* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vill du veta mer om produkten?

Du kan såklart prata med vår duktiga monterpersonal på Bo & Bygg om du vill veta mer om Daikin Altherma 3 GEO, men vi förstår om det kliar i fingrarna redan nu. Därför har vi samlat ihop lite material som vi tror att du kan ha nytta av.