Skip to main content

We care

Ladda ned vår lathund om digitala stöd och appar.

Verktyg som förenklar din vardag

Vi bryr oss om dig som installatör. Förutom att vi har ett starkt varumärke och några av marknadens bästa värmepumpar erbjuder vi en mängd verktyg som förenklar din vardag. Daikins verktygslåda innehåller verktyg för alla led i din affär; Produktval och beräkningshjälp, installationshjälp och garantiregistrering och verktyg för service och reservdelsbeställning.

Våra verktyg för installation och service är utvecklade för att fungera perfekt på mobila enheter. 

Daikins nya kundportal

I Daikins nya kundportal kan du bland annat kan lägga beställningar, följa dina leveranser och hitta dokumentation. Skulle inte verktygen räcka till finns vår supportorganisation till hands. Vi har byggt ut den rejält det senaste året för att kunna ge dig den snabba service du kan förvänta dig av en marknadsledare.

Daikin-ID

Nyckeln till våra verktyg heter Daikin-ID. Med hjälp av ditt Daikin-ID loggar du in på nästan alla våra verktyg och kundportalen. Du behöver bara hålla reda på ett ID och ett lösenord. Har du inte redan ett Daikin ID? Ansök om ett Daikin-ID redan idag. test

Våra verktyg

Produktval och beräkningar

Vi har flera olika beräknings- och produktvalsprogram beroende på typ av produkt. Programmen är avsedda för både installatör och konsult.

Läs mer

Vid installation

Appen e-care innehåller all information du behöver för att installera och garantiregistrera en Daikin värmepump på plats. Stand By Me är verktyget för garantiregistrering och serviceuppföljning

Läs mer

Service och fjärrstyrning

Felsökning på plats med e-doctor (del av e-care), reservdelsbeställning på plats med (del av e-care), fjärrstyrning med appen ONECTA, service uppföljning och bokning via Stand By Me

Läs mer

Administration

My Daikin är kundportalen där du kan göra offerter, lägga order, följa leveranser, hitta dokumentation och nå andra webbapplikationer utan extra inloggning

Till My Daikin

Utbildningar för installation och service

Du som jobbar med Daikin-produkter är ett viktigt ansikte utåt för Daikin. För att du ska vara den självklara experten gentemot dina kunder tillhandahåller Daikin utbildningar för installation och service av Daikin värmepumpar. Utbildningarna är anpassade för kyltekniker och VVS-installatörer.  

Alla utbildningar leds av Daikin-medarbtare med lång erfarenhet av installation och service. 

Läs mer om Daikins utbildningar för installatörer här.

Installations- och servicefilmer på YouTube

Daikin Swedens YouTube-kanal finns det flera filmer som steg för steg visar hur du installerar och konfigurerar Daikin-produkter.

Daikins supportorganisation

Verktyg är inte allt. Ibland behöver man komma i kontakt med en kunnig person för hjälp med krångliga ärenden. Daikin har gradvis byggt ut supportorganisationen och idag består den av 19 personer med olika specialistkompetenser.

Vi hjälper till med produktval, gör beräkningar i mer avancerade fall, installations- och servicefrågor och garantiärenden.

Flera av våra experter har installatörsbakgrund och god inblick i de utmaningar en installatör ställs inför. 

We Care - Daikin tar sitt miljöansvar

Daikin värnar om vår miljö och vår planet. Vårt strategiska mål är att Daikin ska vara klimatneutrala till år 2050. 

Läs mer om vårt miljöarbete.

Vill du också jobba med Daikin?

Är du intresserad av att sälja Daikins värmepumpar eller vill du veta mer om våra beräknings- och produktvalsprogram? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.