Skip to main content

Äntligen tillsammans igen

ÄNTLIGEN TILLSAMMANS IGEN

Njut av att spendera tid och speciella stunder med dina nära och kära igen, med hjälp av Daikins luftrenare.
Låt oss skydda dig mot virus, bakterier och allergier, så att du kan fokusera på att umgås med de du älskar. 

VARFÖR DET FUNKAR

Våra luftrenare minimerar astma- och allergisymptom genom att rena luften från dammpartiklar och pollen. Dessutom filtrerar de bort luftburna bakterier och virus. Även de riktigt envisa. 

HUR FUNKAR DET?

Våra luftrenare använder två metoder för att kunna ge så ren luft som möjligt. Dels har vi får patenterade Flash Streamer – en högeffektiv teknik med plasmaurladdning som sönderdelar skadliga ämnen. Dessa ämnen fångas sedan antingen på HEPA-filtret eller absorberas av det luktreducerande filterelementet.

Utöver detta har vi urladdningsaggregatet Active Plasma Ion, som ger ytterligare rening genom att lägga till reningselement till den renade luften. Detta kan till exempel hjälpa till att luktreducera gardiner och mattor.

Upptäck våra luftrenare

  • Luftrenare

    Vår luftrenare MC55W tar effektivt bort skadliga partiklar från luften och håller den ren och fräsch. 

  • Luftrenare med luftbefuktning

    Vår luftrenare med luftbefuktning, MCK55W, är den perfekta produkten för dig som både vill ha ren och lagom fuktig luft. Extra lämplig för dig som lider av astma.

EN ENKEL LÖSNING BORT

Vi vill att våra produkter ska hålla hög kvalitet i alla led. Därför är det viktigt för oss att även service och support fungerar väl. Därför finns våra experter alltid här för att hjälpa dig uppnå det perfekta klimatet och frisk luft – för dig och dem du håller kärt.