FTXM-M_01_header_02.png

Vi hjälper dig att hålla ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Oavsett om det är strålande sommarsol eller kalla vintervindar hjälper vi dig att hålla ett jämnt inomhusklimat som är precis så varmt eller svalt som du önskar.

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Tack vare våra energieffektiva lösningar kan du sänka dina energikostnader avservärt.

Smart styrning

Styr din klimatanläggning med ett enkelt handgrepp oavsett var du befinner dig.


luftrenare_samlingsbild_1.png

BLACK FRIDAY! 1000 kr rabatt hela helgen

Köp Daikins effektiva luftrenare till kanonpris online

Daikin har tagit fram en av marknadens effektivaste luftrenare. Med luftrening i två steg tas damm, pollen, mögelsporer, virus och bakterier bort från din inomhusluft. Oberoende tester visar att våra luftrenare bryter ned både covid -och influensavirus med över 99%.

Välj mellan två modeller; med eller utan luftbefuktning. 

Erbjudandet gäller från fredag 26/11 kl 8.00 till söndag 28/11 kl 24.00 på daikinshop.se

Kampanj på bergvärme- och luft/vattenvärmepumpar

Eftersom det svenska klimatet erbjuder värmeböljor, ryssvintrar och allt däremellan vill vi ge svenska villaägare energisnåla och trygga lösningar för en jämn inomhustemperatur året om!

Nu har du möjlighet att få 5000 kr tillbaka* vid köp och installation av en Daikin bergvärmepump alternativt en luft-/vattenvärmepump Altherma 3av utvalda modeller. I kampanjen ingår även alla modeller av Altherma 3 Top Grade och Altherma Monobloc 2. Kampanjen gäller från 1 oktober 2021 till 31 mars 2022. 

Daikins bergvärmepump Altherma 3 GEO och utomhusdelen Top Grade fick dessutom utmärkelsen Bra val 2020 och rekommenderas av Folksam! 

* För regler och fullständiga villkor se vår kampanjsida

Bergvärme_Luftvatten_folksam.png
bg_header.jpg

NYHET: Institut Pasteur de Lille utvärderade effektiviteten hos Daikins luftrenare mot respiratoriska virus

Daikins luftrenare är en extra åtgärd i kampen mot respiratoriska sjukdomar.
Se resultaten av de tester som utfördes på mänskligt coronavirus HCoV-229E och influensa H1N1 av Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Nu välkomnar vi Daikin Altherma 3 mini

Daikin Altherma 3 mini är det senaste tillskottet i Daikins utbud av luft/vattenvärmepumpar. Med sin lilla utomhusenhet (550 mm hög, 765 mm bred och 285 mm djup) är enheten perfekt för dig som letar efter en värmepump till en mindre fastighet, stuga eller ett attefallshus. Daikin Altherma 3 mini använder köldmediet R-32 och har upp till A++ i energiklass. 

Daikin Altherma 3 mini_miljöbild.png
E(D-B)LA-C(3)(V3_W1)_L.png

Daikin Altherma Monobloc 2

Daikin Altherma Monobloc 2 är en perfekt produkt för hem där inomhusutrymmet är begränsat. Monoblocsystemet består nämligen endast av en utomhusenhet som enkelt kopplas upp mot befintliga värmegivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer.

Produkten finns i två modeller – en med endast värme (EDLA) och en som kan köra både värme och kyla (EBLA). Bägge modeller finns tillgängliga i 9, 11, 14 och 16 kW. 

Origo-II-XRH_banner_.png

Vi introducerar nu två nya luft/luftvärmepumpar

Vi har glädjen att kunna presentera två nya produkter i vårt sortiment av luft/luftvärmepumpar. Det ena är golvmodellen Origo II XRH. Det andra är den vägghängda enheten Stylish XRH. Bägge är del av vår Optimised Heating-serie, vilket innebär att de är särskilt utvecklade för vårt nordiska klimat. De har flera riktigt spännande funktioner och snygg design. Vi hoppas att du kommer att tycka om dem. 

Folksam-Bra-val-banner2_.png

Flera av Daikins värmepumpar har utsetts till Bra val av Folksam

Flera av Daikins värmepumpar har utnämnts till Bra val i Folksams stora granskning av värmepumpar som säljs på den svenska marknaden. Folksam testade 68 värmepumpar, varav 20 fick utmärkelsen Bra val 2020. En fjärdedel av dessa kommer från värmepumptillverkaren Daikin, som fick utmärkelser för fem produkter från tre olika produktsegment.

Daikin_bv_banner_1200x340.jpg

Delbetala din investering med smart energifinansiering

Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energiförbrukning som din värmepump kommer att ge dig. Tillsammans med Wasa Kredit kan vi erbjuda en finansieringslösning som motsvarar just dina behov. 

Vill du lära dig mer om värmepumpar och våra produkter?

Då kanske vår blogg är något för dig.

I bloggen delar vi med oss av artiklar, referenscase och annan intressant info som du kan ha glädje av. Vi hoppas att du ska hitta något av intresse där. Trevlig läsning!

Vilken typ av värmepump ska man välja?

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter. Ord som SCOP och verkningsgrad i kombination med et enorma utbudet gör en lätt förvirrad och osäker. Därför har vi tagit fram Produktguiden – en funktion som är tänkt att hjälpa dig i det första skedet av urvalsprocessen. Vi hoppas att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov. 

samlingsbild_till_banner.png

Ny i vårt produktutbud

Multi-Split Ansluter upp till fem inomhusenheter till en utomhusenhet.

Less is more.

>> Läs mer

Stylish, där innovation möter kreativitet.

Stylish förenar högklassig design och teknik för att skapa en total klimatlösning för inomhusbruk.

>> Läs mer

Daikin Altherma 3 M, kraftpakten.

Daikin Altherma 3 M är Daikins första tredje generationens monobloc som utnyttjar en ny design och använder R-32-kylmedium.

>> Läs mer

Från villor och fritidshus till stora kontor

Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. Hos oss startar du ditt projekt genom att välja byggnadstyp.

FTXA-BB_10_installation-pictures_v2.jpg

För ditt hem

Kompletta och integrerade lösningar för klimatstyrning i ditt hus ger värme, varmvatten, luftkonditionering och luftrening.

header_commercial.jpg

För din affär

Oavsett om du har en liten butik eller ett stort köpcentrum, erbjuder vi energieffektiva värme- och kyllösningar som sparar pengar.

hotel-header-v2.png

Hotell

Med våra smarta kontroller och klimatlösningar med hög effektivitet kommer du att minska driftskostnaderna för ditt hotell och dina gäster kommer aldrig att vilja lämna.

a_Roundflow_03_005_installation-picture_adj.jpg

Fritid

Våra klimatlösningar från Daikin skapar bekväma miljöer för dina besökare och minskar driftskostnaderna med hjälp av energieffektiv teknik.

Header_Offices_large_buildings_immogra.jpg

Kontor och stora fastigheter

Från små kontor till stora byggnader har Daikin energieffektiva värme- och kyllösningar som minskar dina utgifter.

brewery.png

Processkyla inom industrin

Daikins processkylningslösningar är utformade för att passa alla små eller stora industriella kylbehov.

Daikin Emura luftvärmepump

Produktutveckling

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter. Därför kan vi också erbjuda marknadens bästa lösningar för inomhusklimat. På Daikins eget utvecklingscentrum, European Development Centre, testas och skapas nya innovativa och miljöanpassade produkter. 

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin har ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Klicka dig vidare bland våra olika tillämpningsområden för att lära dig mer om våra produkter. 

Uppvärmning och värmepumpar

Luftkonditionering

Luftrening

Varmvatten

Kyl- och frysapplikationer

Ventilation

Styrsystem

Ny i vårt produktutbud

bg_header.jpg

NYHET: Institut Pasteur de Lille utvärderade effektiviteten hos Daikins luftrenare mot respiratoriska virus

Daikins luftrenare är en extra åtgärd i kampen mot respiratoriska sjukdomar.
Se resultaten av de tester som utfördes på mänskligt coronavirus HCoV-229E och influensa H1N1 av Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer
Multi-Split Ansluter upp till fem inomhusenheter till en utomhusenhet.

Less is more.

>> Läs mer

Stylish, där innovation möter kreativitet.

Stylish förenar högklassig design och teknik för att skapa en total klimatlösning för inomhusbruk.

>> Läs mer

Daikin Altherma 3 M, kraftpakten.

Daikin Altherma 3 M är Daikins första tredje generationens monobloc som utnyttjar en ny design och använder R-32-kylmedium.

>> Läs mer