FTXM-M_01_header_02.png

Med Daikin får du ett perfekt inomhusklimat

Tack vare att vi har varit i värme- och luftkonditioneringsbranschen i över 90 år vet vi att det krävs mer än bara kyla och värme för att skapa ett perfekt inomhusklimat. 

Produktnyheter

OptHeating_banner450x150.png

Luft-luft värmepumparna i serien Optimised Heating 4 är speciellt utvecklade för vårt klimatDu får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag.
>> Läs mer

DaikinAlthema450x150.png

Luft-vatten värmepumpen Daikin Altherma 3 använder köldmedium R32 och Daikins patenterade kompressorteknik vilket ger en årsverkningsgraden  A ++.
>> Läs mer

Stylishbanner450x150.png

Stylish vår nya luftvärmepump förenar snygg design och intelligent teknik. Finns i 3 olika färger: vit, silver och blackwood.

>> Läs mer

443A9895.jpg

Artiklar

Här publicerar vi matnyttig information om värmepumpsbranschen, våra produkter och annat som hör värmepumpsvärlden till. Håll utkik här om du vill lära dig något nytt! 

Här hittar du alla artiklar
EHVH-D6V_02_000_Installation pictures.jpg

Referenscase

Vill du veta mer om hur du kan minimera dina energikostnader och skapa ett härligt inomhusklimat? Eller vill du bara veta lite mer om vilka fördelar det finns med våra värmepumpar? Då ska du läsa vidare! Här delar vi med oss av intervjuer med olika personer som har installerat en värmepump från Daikin. 

Här hittar du alla våra referenscase

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Tack vare våra energieffektiva lösningar kan du sänka dina energikostnader avservärt.

Smart styrning

Styr din klimatanläggning med ett enkelt handgrepp oavsett var du befinner dig.


Från villor och fritidshus till stora kontor

Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. Hos oss startar du ditt projekt genom att välja byggnadstyp.

FTXM-M_05_header.png

För ditt hem

Kompletta och integrerade lösningar för klimatstyrning i ditt hus ger värme, varmvatten, luftkonditionering och luftrening.

header_commercial.jpg

För din affär

Oavsett om du har en liten butik eller ett stort köpcentrum, erbjuder vi energieffektiva värme- och kyllösningar som sparar pengar.

hotel-header-v2.png

Hotell

Med våra smarta kontroller och klimatlösningar med hög effektivitet kommer du att minska driftskostnaderna för ditt hotell och dina gäster kommer aldrig att vilja lämna.

a_Roundflow_03_005_installation-picture_adj.jpg

Fritid

Våra klimatlösningar från Daikin skapar bekväma miljöer för dina besökare och minskar driftskostnaderna med hjälp av energieffektiv teknik.

offices_header.png

Kontor och stora fastigheter

Från små kontor till stora byggnader har Daikin energieffektiva värme- och kyllösningar som minskar dina utgifter.

brewery.png

Processkyla inom industrin

Daikins processkylningslösningar är utformade för att passa alla små eller stora industriella kylbehov.

Daikin Emura luftvärmepump

Produktutveckling

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter. Därför kan vi också erbjuda marknadens bästa lösningar för inomhusklimat. På Daikins eget utvecklingscentrum, European Development Centre, testas och skapas nya innovativa och miljöanpassade produkter. 

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin har ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Klicka dig vidare bland våra olika tillämpningsområden för att lära dig mer om våra produkter. 

Uppvärmning och värmepumpar

Luftkonditionering

Luftrening

Varmvatten

Kyl- och frysapplikationer

Ventilation

Styrsystem