Bygg din verksamhet med Daikin

Bygg din verksamhet med Daikin

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av högkvalitativa systemlösningar för värmepumpar, luftkonditionering, kyla och tillämpade system.

Maximal komfort

Skapa ett klimat som är anpassat efter dina kunders livsstil

Hög kvalitet

Koppla av och njut av fördelen med våra tillförlitliga lösningar

Energieffektivitet

Sänk dina energikostnader med våra energieffektiva lösningar

Service

Eftermarknadsstöd och serviceprogram


Daikin affärsportal

På my.daikin.se får du omedelbar tillgång till all information och alla verktyg som du behöver vid en installation. På vår affärsportal hittar du såväl manualer som presentationer, filmer och programvara. Via portalens sökmotor hittar du också enkelt och smidigt svar på dina frågor.

BIM - Building information modelling

BIM är en intelligent modellbaserad process som hjälper konsulter och installatörer att planera, designa, konstruera samt hantera fastigheter och infrastrukturer. En komplett 3D-modell som innehåller värdefull information om fastighetens specifikationer, som dimensioner, elschema och avloppssystem. BIM har som mål att reducera problem vid fastighetskonstruktioner, det sparar både tid och pengar.

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Tre nyheter har precis anlänt!

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg
Daikin the largest installer network in Europe

Vi har marknadskunskapen och resurserna

Daikin har varit etablerade i mer än 45 år i Europa. Idag har vi den marknadskunskap som krävs och tillgång till branschens största nätverk. Marknadskunskaperna och resurserna har gett oss fördelarna att kunna skapa innovativa lösningar för värmepumpar och luftkonditioneringar.  På vårt egna utvecklingscentrum, European Development Centre, skapar vi innovativa och miljöanpassade klimatlösningar, i Europa för Europa.

Hos oss får du lösningarna för alla klimatbehov

Hos Daikin erbjuder vi det största urvalet av värme- och kyllösningar, anpassade för alla typer av miljöer och personliga önskemål. Lär dig mer om våra lösningar genom att välja ett tillämpningsområde.

Håll dig informerad om branschnyheter