Bygg din verksamhet med Daikin

Bygg din verksamhet med Daikin

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av högkvalitativa systemlösningar för värmepumpar, luftkonditionering, kyla och tillämpade system.

Maximal komfort

Skapa ett klimat som är utformad för dina kunders livsstil

Hög kvalitet

Koppla av och njut av fördelarna av att installera tillförlitliga lösningar

Energieffektivitet

Sänk dina energikostnader med våra energieffektiva lösningar

Service

Lita på eftermarknadsstöd och serviceprogram


Daikin affärsportal

Vår online business portal ger dig omedelbar tillgång till all information och verktyg som du behöver för din installation. Från manualer och presentationer, till filmer och programvara, använd denna kraftfulla sökmotor som ett verktyg för att svara på frågor och stödja din verksamhet.

Program för val av Multi Split

Enkelt webbaserat urvalsverktyg för vårt multi-split-sortiment. Det gör det möjligt att välja det mest utsedda systemet för varje kunds individuella behov.

Titta på det NU

Daikin affärsportal

På my.daikin.se får du omedelbar tillgång till all information och alla verktyg som du behöver vid en installation. På vår affärsportal hittar du såväl manualer som presentationer, filmer och programvara. Via portalens sökmotor hittar du också enkelt och smidigt svar på dina frågor.

BIM - Building information modelling

BIM är en intelligent modellbaserad process som hjälper konsulter och installatörer att planera, designa, konstruera samt hantera fastigheter och infrastrukturer. En komplett 3D-modell som innehåller värdefull information om fastighetens specifikationer, som dimensioner, elschema och avloppssystem. BIM har som mål att reducera problem vid fastighetskonstruktioner, det sparar både tid och pengar.

Tre nyheter har precis anlänt!

Vid planering av nya fastigheter måste många saker beaktas. Utöver strukturella faktorer finns det också ämnen som värme, kyla och något som ofta försummas: luftkvaliteten inomhus. Det är viktigt för oss alla.

Kvinna som står och tittar ut genom fönstret
En grupp leende personer.

Det största nätverket i Europa

Etablerad i Europa under mer än 45 år har Daikin Europe erfarenheten och nätverket för att skapa innovativa lösningar för värme och luftkonditionering. Vi har marknadskunskapen och resurserna för att hantera dina behov. Vid vårt egna European Development Centre och fokus på energieffektiva produkter, skapar vi klimatlösningar i Europa för Europa.

Daikin hölje för lågt ljud

Uppfyll strikta ljudkrav, samtidigt som du ökar flexibiliteten för att använda Sky Air och VRF värmepumpar tack vare ljudeffektreduktion på upp till 10 dB (A)

  • Speciellt utformat för Sky Air och VRV värmepumpar
  • Fabrikstestade data för ljud, kapacitet och effektivitet
  • Inga ytterligare beräkningar behövs
trädgård med träd

Lösningar för alla klimatbehov

Hos Daikin erbjuder vi det största urvalet av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Lär dig mer om de möjligheter som finns genom att välja en tillämpning.

Håll dig informerad om industrinyheter