Skip to main content

Ledaren inom luftkonditioneringslösningar

Tack vare vårt breda utbud av energieffektiva luftkonditioneringssystem hittar du alltid en kyl- och värmelösning som passar dina behov.

luftkonditionering energieffektiva tekniker för framtiden
luftkonditionering energieffektiva tekniker för framtiden

Energieffektiv teknik för framtiden

Våra kyllösningar är klassificerade med den högsta energiklassningen på marknaden. Med tyngdpunkt på förnyelsebar energi och innovativ teknik, som vår inverter och värmeåtervinning, kan du dra nytta av en komplett lösning som avsevärt maximerar din avkastning på investeringen. Vår hängivenhet till att utveckla energieffektiva klimatlösningar garanterar att Daikins enheter inte bara uppfyller, utan även är flera år före lagstiftande standarder.

luftkonditionering bra design emura

Bra design syns inte

Tack vare vårt breda utbud av inomhusenheter och designalternativ hittar du alltid en klimatlösning som passar din interiör.

luftkonditionering optimal komfort
luftkonditionering optimal komfort

Din komfort är vår prioritet

Vår luftkonditionering gör mer än bara kyler din luft. De balanserar försiktigt nivåerna för temperatur, värme och luftfuktighet samt luftens renhet för att ge dig det allra bästa och komfortabla klimatet.

luftkonditioneringskontroller
luftkonditioneringskontroller

Hantera enkelt din energianvändning

Klimatstyrning bör vara enkelt, intuitivt, smart och energieffektivt. Oavsett om du är ute efter en lösning för ditt hem eller för din verksamhet, erbjuder vi en mängd olika system som hjälper dig att ta kontroll över ditt inomhusklimat.

Luftkonditionering Split-system för ett rum

För ett rum

Ett single-split-system ansluter en inomhusenhet till en utomhusenhet, för enkel installation och enkel kyla och värme.

multi-split luftkonditionering för ditt hem

För hela ditt hem

Med Daikin-luft/luft värmepumpar kan du ansluta upp till fem inomhusenheter till en utomhusenhet för att effektivt kyla eller värma upp till fem olika rum. Temperaturen för varje rum kan regleras oberoende av varandra.

 

 
luftkonditionering för kommersiella byggnader

För kommersiella och industriella byggnader

Direktexpansions- (DX) och vattenbaserade system ansluter ett obegränsat antal inomhusenheter till ett utomhussystem för att tillhandahålla kyla, värme, ventilation och varmvatten. Temperaturen i enskilda rum och zoner kan styras oberoende av varandra.

Olika designalternativ för din interiör

Luftkonditionering för alla byggnader

Vare sig du är husägare, butiksägare eller hotellföreståndare så kommer Daikins luftkonditioneringar att hålla dig och dina gäster svala. Starta ditt projekt med oss genom att välja byggnadstyp.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?