Skip to main content

Skapa det perfekta inomhusklimatet med Daikin

Vi har mer än 60 års erfarenhet av forskning och innovation när det gäller lösningar för inomhusklimat- vi vet att ett perfekt klimat kräver mer än bara värme och kyla.

Maximal komfort

Skapa ett klimat som passar dina kunders livsstil

Hög kvalitet

Njut av det förtroende som följer på tillförlitliga lösningar

Energieffektivitet

Säkerställ energibesparingar med våra förnyelsebara lösningar

Smart styrning

Ge användarna kontroll med Daikin App och smart programmering

Ett par som ligger på en gräsmatta i ett vardagsrum

Välkommen till vår virtuella monter full av Feel Good-teknologi på ISH 2023

Se vår vinnande produktportfölj , nästa generations luft/vattenvärmepumpar, vårt totallösningskoncept och våra on/offline plattformar.

Mässan blev en stor succé med en välbesökt monter.  Nu är den slut för i år, men här kan du fortfarande se alla spännande nyheter och de presentationer som vi höll i montern.

bg-image

Möt vår superhjälte: VRV 5 värmeåtervinning

Nästa generations klimatkontrolllösning, specialutvecklad för att stödja minskning av koldioxidutsläpp för fastigheter.

Det nya VRV 5-värmeåtervinningssystemet har dynamiska superkrafter som säkerställer maximal komfort och flexibilitet samtidigt som det avsevärt minskar en byggnads miljöpåverkan.

Daikin affärsportal

På my.daikin.se har du tillgång till produktinformation, produktnyheter, BIM och CAD-ritningar samt verktyg och mycket annat som hjälper dig att skapa energieffektiva lösningar. All information du behöver för en så smidig installation som möjligt. 

Daikins BIM-bibliotek

BIM, Building Information Modelling

Underlätta ditt arbete genom att använda Daikins BIM-bibliotek i ditt arbete. Vårt omfattande bibliotek innehåller nästan hela Daikins sortiment av vätskekylaggregat, värmepumpar och ventilationsutrustning. 

Certifiera din gröna fastighet

Samarbeta med oss för att uppnå dina gröna mål, samtidigt som du håller dig inom budget.

Daikin Accredited Professionals (AP:er) ger råd för att förbättra din fastighets hållbarhetsprestanda med Daikins lösningar. Genom att investera i en BREEAM, LEED, WELL eller annan grön fastighetscertifiering kan du minska dina drifts- och underhållskostnader, ligga steget före lagstiftningen, skapa en bättre livskvalitet för de som vistas i fastigheten och öka marknadsvärdet på din fastighet.

 

Logotype BREEAM och LEED

Från små hem till stora kontor

Oavsett om du bygger ett hem, inreder en butik eller renoverar ett hotell har vi lösningar för värme och kyla som uppfyller dina behov. Starta ditt projekt med oss genom att välja byggnadstyp.

bg-image

Vi hjälper dig att realisera din vision

Våra tekniska säljare är utbildade att hjälpa dig i varje steg i projektet. Vi erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar och seminarier om vårt utbud och simuleringsprogram och vi har BREEAM-specialister in-house för att hjälpa dig att utforma "Gröna" byggnader. Med fokus på innovation och energieffektiva produkter, skapar vi lösningar för inomhusklimatet i Europa för Europa.

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin erbjuder ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Lär dig mer om de möjligheter som finns genom att välja ett tillämpningsområde.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?