Skip to main content

Skapa det perfekta klimatet med Daikin

Vi har mer än 60 års erfarenhet av forskning och innovation när det gäller klimatlösningar - vi vet att ett perfekt klimat kräver mer än bara värme och kyla.

Maximal komfort

Skapa ett klimat som passar dina kunders livsstil

Hög kvalitet

Njut av det förtroende som följer på tillförlitliga lösningar

Energieffektivitet

Säkerställ energibesparingar med våra förnyelsebara lösningar

Smart styrning

Ge användarna kontroll med Daikin App och smart programmering

bg-image

Möt vår superhjälte: VRV 5 värmeåtervinning

Nästa generations klimatkontrolllösning, specialkonstruerad för att stödja minskning av koldioxidutsläpp för byggnader.

Det nya VRV 5-värmeåtervinningssystemet har dynamiska superkrafter som säkerställer maximal komfort och flexibilitet samtidigt som det avsevärt minskar en byggnads miljöpåverkan.

Daikin affärsportal

På my.daikin.se har du tillgång till produktinformation, produktnyheter, BIM och CAD-ritningar samt verktyg och mycket annat som hjälper dig att skapa energieffektiva lösningar. All information du behöver för en så smidig installation som möjligt. 

Building information modelling

Daikins nya bibliotek av BIM-objekt låter arkitekter, konsulter och installatörer planera HVAC-installationer och reducera antal problem vid konstruktionstiden genom att minska risken för fel av design och installation, vilket sparar tid och pengar.

Från små hem till stora kontor

Oavsett om du bygger ett hem, inreder en butik eller renoverar ett hotell har vi lösningar för värme och kyla som uppfyller dina behov. Starta ditt projekt med oss genom att välja byggnadstyp.

bg-image

Vi hjälper dig att realisera din vision

Våra tekniska säljare är utbildade att hjälpa dig i varje steg i projektet. Vi erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar och seminarier om vårt utbud och simuleringsprogram och vi har BREEAM-specialister in-house för att hjälpa dig att utforma "Gröna" byggnader. Med fokus på innovation och energieffektiva produkter, skapar vi klimatlösningar i Europa för Europa.

bg-image

Daikin tystgående hölje

Uppfyller strikta ljudkrav och ökar flexibiliteten för Sky Air- och VRV-värmepumpar tack vare förmågan att sänka ljudnivån med upp till 10 dB(A)

  • Specialdesignad för Sky Air- och VRV-värmepumpar
  • Fabrikstestade data för ljud, kapacitet och effektivitet
  • Inga ytterligare beräkningar behövs

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin erbjuder ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Lär dig mer om de möjligheter som finns genom att välja ett tillämpningsområde.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?