Skip to main content

Support

Utveckla din verksamhet med våra support- och serviceprogram. Låt oss hjälpa dig med att hantera och se över din Daikin-installation.

{{facet.label}}

Visa mer
Menade du:

Sortera på

product image {{compare.title}}

{{compares.length}}/{{maxNumberOfCompares}} {{ getLabel('finder.compare.selected') }}

Oj, vi kunde inte hitta det du sökte efter.

404

Kundservice privatpersoner

Har du frågor kring din Daikin-produkt? Kontakta din installatör eller det företag du köpt produkten av. Du kan också vända dig till någon av våra servicepartners. Daikin Sweden har ingen support för slutkonsumenter.

Daikin-ID

Daikin-ID är nyckeln till vår kundportal och de allra flesta verktygen Daikin tillhandahåller. Med ett Daikin-ID har du ett login till nästan alla våra verktyg.

Daikin-ID är till för dig som är installatör, konsult, arkitekt eller på annat sätt i behov av att dimensionera värme- och kylanläggningar eller installera Daikins värmepumpar och vätskekylaggregat.

Produktinformation

Få en mer detaljerad produktinformation för ditt Daikin-system.

Daikins kundportal

Daikins kundportal My Daikin hjälper dig hålla reda på offerter order, leveranser. Portalen ger tillgång till en mängd verktyg och dokumentation som underlättar ditt arbete. Oavsett om du letar efter specifik programvara, behöver detaljerad produktinformation eller har frågor om ditt system, så hittar du all information du behöver på Daikins affärsportal my.daikin.se.

Daikins supportverktyg

Daikin tillhandahåller en mängd supportverktyg för produktval, dimensionering, installation, felsökning, garantiregistrering med mera. Verktygen för installation, service och en del produktval är väl anpassade för mobil och de fungerar perfekt ute på fältet.

De flesta verktygen är webbapplikationer och några är appar för användning ute på fältet.

FAQ

På vår FAQ-sida har vi samlat vanligt förekommande frågor och svar.

Daikins utbildningar

Daikin Academy har ett stort utbud av utbildningar för att du ska kunna vara den självklara experten inför dina kunder. De handlar om våra verktyg, produkter, installation och service.

  • Hämta certifikat

    Som ett ledande företag inom HVAC-R system är Daikin den bästa partnern för din gröna byggnadsprojekt.
  • International Key Accounts

    International Key Account-team är ett team av ledande experter inom området affärs- och detaljhandel som är redo att hjälpa ditt företag.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?