Skip to main content

International Key Accounts (IKA)

Ger ditt företag stöd, varje steg på vägen

Det internationella näringslivet tenderar att vara mycket komplext för de flesta företag. Och hos Daikin vill vi göra denna dagliga verksamhet lite enklare. Det är anledningen till varför vi skapade International Key Account-teamet (IKA): Ett team av ledande experter inom området affärs- och detaljhandel som är redo att hjälpa ditt företag att navigera inom HVAC-R-branschen och uppnå optimal året-runt-komfort och kvalitet för dina kunder.

Din internationella företagspartner

Med utgångspunkt från vårt europeiska huvudkontor fungerar vårt IKA-team som din huvudsakliga kontaktpunkt för att utföra alla internationella affärsmöjligheter. Vårt team förlitar sig på ett världsomspännande nätverk av kollegor och partner från olika sektorer och kan hjälpa ditt företag att skaffa sig en konkurrensfördel genom att erbjuda effektivitet, öppenhet och flexibilitet för dina företagsstrategier.

Effektiv installatör
Effektiv installatör

Spara tid och pengar för att öka din vinst.

  • Kort och enkel kommunikation i hela projektcykeln
  • Vi erbjuder ett urval av högeffektiva HVAC-R-lösningar
Transparent verksamhet
Transparent verksamhet

Erhåll den bästa insikten att göra smarta affärsbeslut och tillgodose behoven hos ditt företag.

  • Få support om hur man optimerar livscykelkostnaden för din HVAC-installation
  • Vägledning om de senaste förordningarna, både lokala och från myndigheter
Flexibelt partnerskap
Flexibelt partnerskap

Njut av flexibilitet i vårt samarbete då vi erbjuder skräddarsydda strategier för att möta dina behov.

  • Från design till eftermarknad får ditt företag betydande support för att uppfylla alla dina behov på en internationell nivå.
  • Anskaffningsplaner med bästa värde inklusive volymidentifiering
Enhetlig verksamhet
Enhetlig verksamhet

Harmonisera ditt sätt att arbeta på alla marknader genom att standardisera dina kriterier för HVAC-R-design och inköpsflöden.

  • Till ett brett nätverk av pålitliga Daikin-certifierade installatörer och betrodda servicepartners
Hållbar verksamhet

Mervärdet från hållbarhet

Att skapa en hållbar verksamhet innebär att fokusera på lång sikt, och det är inte bara våra kunder som tänker mer och mer på lång sikt - det gör vi med.

Vårt IKA-team övervakar för närvarande fler än 800 platser i hela Europa. Det betyder att det finns gott om faktisk data om energiförbrukning, reparations- och underhållskostnader för flera olika tillämpningar. Med denna data kan vi leverera en realistisk och omfattande analys av livscykelkostnad för vår utrustning, vilket gör att våra kunder kan jämföra aktuella kostnader och göra smarta affärsbeslut.

IKA fallstudier

Från lyxbutiker till stormarknader, bensinstationer, restauranger och hotell, vårt IKA-team är redo att hjälpa företag från flera olika branscher. Utforska fallstudier från våra nyckelkunder för att se hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att hjälpa ditt företag att lyckas.

Lyxbutiker

Hos Daikin förstår vi de positiva effekterna av att skapa ett behagligt klimat året runt i din butik för dina kunder. Det är därför vi erbjuder en kombination av produkter och tjänster för att stärka den operativa prestandan och komfortnivån i din butik, och samtidigt minimera energikostnaderna.

Stormarknad

Stormarknader och livsmedelsbutiker har väldigt specifika behov när det gäller värme, kyla, ventilation och kylning. För att inte tala om energikostnaderna som också spelar en mycket viktig roll. IKA kan fungera som din främsta partner för att övervaka alla installationer och spåra din butiks totala energiförbrukning.

Fallstudie stormarknad

IKA fall stormarknad
IKA fall bensinstationer

Bensinstationer och servicebutiker

Små till medelstora utrymmen med hög besökstrafik och långa öppettider innebär vanligen flera behov för HVAC-R-utrustningen. Ju mindre försäljningsyta, desto mindre omsättning och därmed än viktigare med låga driftkostnader. Läs mer om hur vi skräddarsyr våra kylnings- och värmeåtervinningsprodukter för att passa bensinstationer och servicebutiker.

Fallstudie bensinstation

Fallstudie servicebutik

Restaurang

Varmvatten kan produceras på många olika sätt, men det är inte i varje fall som varmvatten anses vara hållbart. En värmepump kan inte bara producera hållbart varmvatten, utan den kan även hantera din värme och kyla. Upptäck hur vi hjälpte en världsberömd restaurangkedja att optimera sina affärsmetoder.

Fallstudie restaurang

IKA fall restaurang

Hotell

Daikin erbjuder innovativa och förstklassiga lösningar för klimathantering, värme och kyla för att tillgodose förändrade behov inom hotellbranschen, samtidigt som bästa möjliga komfort för gästerna garanteras.

Fallstudie hotell

Läs mer

Mer information

För mer information eller frågor om IKA-teamet, vänligen kontakta:

Daikin Europe N.V. - Brussels Office

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belgien

Tel.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?