Ta kontroll över dina stora fastigheters komfort- och energikostnader

Ta kontroll över dina fastigheters komfort- och energikostnader

Med Daikins lösningar för kontor och stora fastigheter kommer du att sänka dina driftskostnader avsevärt med energieffektiva klimatlösningar.

Fokusera på din verksamhet

Ditt klimat är vår prioritet. Med Daikins klimatlösningar kan du och dina anställda arbeta med komfort. Vi ger dig den mest energieffektiva lösningen så att du kan lägga din energi på din verksamhet.

Investera i din energieffektivitet

Att investera i en lösning från Daikin sparar dig pengar på lång sikt. Dina värme- och kylkostnader utgör minst 50 % av din strömförbrukning, vilket innebär att installation av en energieffektiv klimatlösning har en stor inverkan på dina totala energikostnader.

energyefficiency_offices.png

Din personliga Daikin-representant

För att garantera bästa möjliga kundservice tilldelar vi en enda kontaktperson hos Daikin för ditt projekt. Denna representant finns där för att hjälpa dig under alla projektfaser, från inledande brainstorming, till underhåll efter installationen.

En komplett lösning för klimatstyrning i din fastighet

Från energieffektiv värme och luftkonditionering, till våra fastighetssystem, och vi har klimatlösningar för dina kontor och stora fastigheter. Läs mer om de alternativ som finns tillgängliga för din fastighet.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Entré & Reception

  • Minimera förlust av varm och kall luft vid ingången med våra Biddle luftridåer och minska kostnaden med upp till 72 procent genom att ansluta den till våra värmepumpar istället för till ett eluttag.
  • Smarta program gör klimatstyrning enkelt i hela fastigheten, och vårt fastighetssystem (BMS), låter dig integrera och styra alla aspekter av din fastighet (värme, kyla, elektricitet, belysning, hissar, etc.).

2. Kontorsytor

  • Den unika, designkassetten, smälter in snyggt och sömlöst i dolda undertak. Driften av kassetten är dessutom tystgående och stör därmed inte medarbetarnas koncentration.
  • Andas in frisk och hälsosam luft som är fri från mögel och allergener.

3. Konfernsrum

  • Då det är högt till tak, installera golvvärme för att värma upp luften nära golvet.

4. Kök & toalett

  • Enkel integrering av varmvattenlösningar för kök och toaletter.

5. Serverrum

  • Tillförlitlig kyla av infrastruktur ner till -20°C för dina serverrum.

6. Mötesrum

  • Intelligent Eye leder bort luftflödet från personer och ställer automatiskt enheten i energisparläge eller stänger av den om den känner av att rummet är tomt.

Vår variation av värmeavgivare för inomhusbruk är konstruerade för att integreras sömlöst med din kontorsfastighet.

Kassett

Kassett

Våra takkassetter är konstruerade för bästa möjliga luftflöde i alla sorters små och stora utrymmen, samtidigt som de frigör vägg- och golvyta. Med det största utbudet på marknaden garanterar vi en perfekt matchning med din fastighet och interiör.

Upptäck vår Designkassett

Upptäck vår Rundblåsande kassett

kontorslösning undertaksmodell

Undertak

Dolda undertaksenheter är perfekta för alla sorters interiörer eftersom de smälter in sömlöst med all interiör. De är diskret dolda i sänkta undertak så att bara luftutblåsningsventilerna är synliga.

väggmonterade kontor

Väggmonterad

Våra väggmonterade enheter är internationellt erkända för sin design. Deras smidiga och eleganta utseende gör klimatstyrning elegant.

Takupphängda kontor och stora fastigheter

Takupphängd

Takupphängda kassetter är konstruerade för flexibilitet. Detta är den perfekta lösningen för utrymmen utan dolda undertak eller har begränsat med golvyta. Den individuella luftriktarstyrningen och de olika utloppsvinklarna gör det enkelt att tillgodose all interiör och alla uppgifter.

Golvplacerade kontor och stora fastigheter

Golvplacerad

Golvplacerade enheter är perfekta för rum med högt till tak. Deras närhet till golvet är optimalt för värme eller kyla i närområdet.

Enkel uppgradering eller utbyte av din befintliga klimatlösning.

Daikins enheter anses vara ”utbytesklara”. Med höga energibesparingar och minimala installationskostnader får du snabb återbetalning på din investering.

replacement_logo.png
Återanvänd befintlig rördragning och kablage kontor och stora fastigheter

Designat för snabba installationer i kontor och stora byggnader, återanvändning av befintliga rörledningar för att eliminera extra kostnader och minimera driftstopp.

Minimera installationskostnader kontor och stora fastigheter

Flexibla enheter, som till exempel Daikins designkassetten, passar perfekt i vanliga takplattor.

Integreras med din utrustning från tredje part kontor och stora fastigheter

Intelligent Touch Manager är ett system som integreras med din tredje parts utrustning.

Från små kontor till stora skyskrapor

Vare sig ditt projekt är stort eller litet så har vi en värme- och kyllösning som passar din fastighet. Hitta rätt enheter genom att välja din fastighets storlek eller behov.

 
office-small-710x460.png

Små kontor

Vår lösning med Sky Air är perfekt för mindre utrymmen med separat styrning för varje enhet.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Medelstora kontorsfastigheter

Våra VRV-lösningar tillgodoser alla dina klimatbehov. Perfekt för små till medelstora utrymmen, med alternativ för att styra enheterna från central plats eller individuellt.

Office-large-710x460.png

Stora kontorsfastigheter och skyskrapor

Kylare och utrustning för luftsida är den optimala lösningen för medelstora till stora utrymmen och täcker alla dina klimatbehov med ett centralt hanterat system.

Office-lobby-710x460.png

Stora kontorsfoajéer

Biddle luftridåer förbättrar klimatstabiliteten genom att minska värme- och luftkonditioneringsförlusterna. Biddle luftridåer förbättrar energieffektiviteten med upp till 72%.

offices-controls.png

Smarta styrningar

Företagsförvaltningssystem och intelligent Touch Manager ger dig möjlighet att styra ditt klimat från valfri plats när som helst. Välj mellan centralt eller lokalt hanterad styrning, ställ in timerprogram optimera energiförbrukningen med våra energihanteringsverktyg och underlätta integration med tredjepartsutrustning.

freshair.png

Friskluft

Matar in frisk och hälsosam luft med våra luftbehandlingsenheter. De är perfekta för medelstora till mycket stora utrymmen och kompatibel med alla lösningar från Daikin med vårt luftkonditioneringssystem.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Fallet Velocity

Läs hur Daikin hjälpte Velocity att förbättra sina miljövänliga referenser genom att installera ett Daikin VRV värmeåtervinningssystem.

Fallet VMD affärscentrum

Upptäck hur våra värmepumpar ger en total klimatlösning för Kroatiens högsta kontorsbyggnad.

VMD affärscentrum
Crystal Tower

Fallet Crystal Tower

Upptäck hur Daikin erbjuder en modern, energieffektiv och mångsidig luftkonditioneringslösning för hela byggnaden.

Torre Serenissima

Torre Serenissima, en 11-våningars kontorsbyggnad, fungerar som huvudkontor för motorvägen Brescia Padova i Verona, Italien. Utrustad med ett föråldrat kylsystem, R-22, gav vi Torre Serenissima en fullständig uppgradering för att ge en ökad energieffektivitet och komfort.

Torre Serenissima, Italien
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Vi finns här för er

Ett HVAC-system som sköts tillfredsställande ökar värdet och driftsäkerheten. Genom att vidta åtgärder för att förlänga installationens livslängd säkerställs att dina anställdas produktivitet och hälsa aldrig störs.

Läs mer