Skip to main content

Daikin Service

Vi erbjuder en rad professionella supporttjänster för att se till att ditt system fortsätter att leverera högklassig prestanda under hela dess livstid.

Att skapa en perfekt inomhusmiljö är mer än att bara köpa och installera en enhet. Det handlar om komfort året runt, energieffektivitet, tillförlitlighet och styrning. Hos Daikin erbjuder vid en rad olika support- och underhållstjänster för att säkerställa att ditt system fortsätter att fungera optimalt under hela dess livslängd.

Optimal prestanda till minimal kostnad

Tack vare våra supporttjänster erbjuder en väl underhållen installation:

Högre energieffektivitet

En längre livslängd

Efterlevnad av de senaste lagarna och bestämmelserna

Vad vi erbjuder

bg-image

Leverantör och tjänsteleverantör

Från att välja rätt klimatlösning till uppstart, övervakning och underhåll: Är Daikin redo att stödja dig i processens alla steg. Har du inte en Daikin-installation? Hör av dig: du kan fortfarande lita på Daikin services från vår support samt vårt team av servicetekniker.

bg-image

Leverantör och tjänsteleverantör

Från att välja rätt klimatlösning till uppstart, övervakning och underhåll är Daikin redo att ge dig support i processens alla steg. Om du inte har en Daikin-installation kan du ändå dra fördel av Daikin services från vår support samt vårt team av kvalificerade specialister och servicetekniker.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?