Skip to main content

VMD affärscentrum

Zagreb, Kroatien

bg-image

Med drygt 96 m och 25 våningar är VMD Tower B den högsta kontorsbyggnaden i Kroatien. Och en av de mest effektiva, då den innehar ett ”A energy certificate” för sin gröna byggnadspraxis. Med 19.800 m² golvyta, bestående av kontor, korridorer och ett gym på bottenvåningen, säkerställer vår VRV IV att hela fastigheten bibehåller det perfekta inomhusklimatet.

En total klimatlösning

bg-image

För att uppnå det bästa inom klimatstyrning och energieffektivitet installerade vi 57 utomhusenheter på taket av byggnaden för att kunna betjäna 685 takkassetter. Med hjälp av varierbar köldmedietemperatur kan VRV IV kontinuerligt justera köldmedieltemperaturen så att den motsvarar värme- och kylbehovet i byggnaden samtidigt som den totala energiförbrukningen sänks. Genom att integrera värme, kyla och ventilation i ett system, förbättrade vi dramatiskt byggnadens energieffektivitet, sänkte koldioxidutsläppen och uppnådde stora energibesparingar.

Vår VRV IV är ett perfekt system för byggnader som VMB Tower B som behöver hantera flera hyresgäster med olika behov. Genom detta system kan hyresgästerna hantera sin egen klimatzon och betala endast för sin egen  energianvändning.

En snabbtitt på lösningen

bg-image
 • 57 VRV IV värmepumpar
 • 685 rundflödeskassetter
 • 2 Intelligent Touch Manager för central styrning och debitering

Läs mer

Våra andra fall

 • Prezzemolo & Vitale - Palermo

  För den nya Prezzemolo & Vitae-butiken i Palermos historiska centrum, installerades ett system bestående av Daikin Zeas och VRV-enheter.
 • Crystal Tower

  För att hjälpa Crystal Tower att maximera sin energieffektivitet planerade vi att kombinera en luftkyld VRV, en vattenkyld VRV och kylare för att leverera ett allt-i-ett klimatstyrsystem.
 • VMD affärscentrum

  Ett VRV IV-system tillhandahåller all värme och kyl till VMD Tower B, en 25-tals kontorsbyggnad i Zagreb, vilket hjälper till att uppfylla de högsta effektivitetsnivåerna och sänka energiförbrukningen.
 • Velocity kontorsbyggnad

  Hållbarhet är nyckeln i Velocitys design. Varje element av designen har noga beaktats för att säkerställa att EPC-klass ”B” och BREEAM-klass ”Excellent” har uppnåtts.
 • Torre Serenissima, Italien

  Utrustad med ett föråldrat kylsystem, R-22, gav vi Torre Serenissima en fullständig uppgradering för att ge en ökad energieffektivitet och komfort.
 • Immogra

  Daikins VRV IV-system levererar modern estetik med osynlig integrering av HVAC.
 • Claerhout kontor

  Reklambyrån Claerhout Communication House valde vår VRV IV-totallösning för sin nya kontorsbyggnad med öppna kontorslandskap, som erbjuder kontorslokaler åt 45 anställda samt ett konferensrum för 150 gäster.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?