Skip to main content

Appar och anslutningar

Våra unika appar och plattformar har utformats för att vägleda dig i varje steg på din kundresa med Daikin. Styr dina enheter, organisera din support och få hjälp när som helst, allting med en enda knapptryckning.

Kvinna som använder en app för att styra sin värmelösning

Enkel åtkomst till din enhets funktioner

Ikon för fingerknäppning

All information du behöver på ett och samma ställe

Ikon för en låda full av mappar

Kontrollera enkelt temperaturen i ditt hem

Ikon för en termometer

Få hjälp när du behöver det via appen

Ikon för appen Onecta

Håll dig uppdaterad

Appen Onecta

Via appen Onecta kan du styra ditt värmesystem från vartsomhelst. Du får fullständig kontroll över ditt värmesystem. Du kan bland annat skapa temperaturscheman, hålla koll på din förbrukning, integrera med Google Home och Alexa. Ladda ned appen Onecta och anslut din värmepump till ett WiFi, så är du igång.

Man som använder en app för att styra sin värmelösning

3D-app

Nyfiken på att se hur inomhusenheten kommer att se ut i ditt eget hem? Med 3D-appen kan du visualisera våra produkter i vilken interiör som helst.

3D app

Stand By Me

Allt du behöver veta om din Daikin-enhet, inklusive köpta tjänster, underhåll och tillval för support, alltihop samlat på en enda lättillgänglig plattform. Dessutom får du hjälp av våra experter när du behöver det.

En man och en kvinna som pratar och skrattar

Anslut till Google Assistant och Alexa

Via Amazon Alexa eller Google Assistant kan du styra huvudfunktioner, såsom börvärde på temeraturen, driftläge och mycket annat.

Man having piece of mind thanks to the services of Daikin

Håll dig uppdaterad lång tid efter ditt köp

Med Onecta och Stand By Me håller du dig uppdaterad kring Daikin under dina produkters hela livslängd. Med enkel åtkomst till alla kontrollfunktioner samt all den hjälp och information som du behöver, har du allting tillgängligt från hemmets lugna vrå.

En dam som håller i sin smartphone och använder Onecta-appen för att kontrollera rumstemperaturen

Mer information

Nej, du behöver inget underhållsavtal för att få tillgång till Stand By Me. Du behöver dock registrera din Daikin värmepump på Stand By Me för att få full garanti.

Genom att registrera din värmepump på Stand By Me aktiverar du den fulla garantin. Därför ar det viktigt att registrera din värmepump och det måste ske senast 4 veckor efter installation.

Dessutom får du tillgång till information om din produkt och ha dina uppgifter om garanti och servicepartner tillhands online. Vi strävar ständigt efter att förbättra de tjänster som Stand By Me-plattformen erbjuder våra kunder. Vi behöver dina kontaktuppgifter och lite information om din produkt, för att ge högkvalitativ support och förbättra kommunikationen mellan dig och din servicepartner.

Onceta finns där appar finns, nämligen i App Store och Google Play. Om du använder en Apple-enhet, går du till App Store, eller tryck på Google Play-ikonen om du använder en Android. Tryck bara på "sök" och skriv Onecta för att hitta appen. Tryck sedan på ikonen för att ladda ner den till din enhet. När den är installerad, öppnar du Onecta-appen och vips så är du igång.