Skip to main content

Stand By Me

Allt du behöver veta om dina Daikin-produkter och våra exceptionella supporttillval på en enda lättillgänglig plattform. Du kommer att ha våra experter vid din sida i många år framöver.

Kvinna med sin bärbara dator

Ytterligare sex månaders garanti utan kostnad

Ikon för Daikin-garantin

All väsentlig information om din utrustning på ett och samma ställe

Ikon för en låda full av mappar

Utforska våra tilläggstjänster

Ikon i form av en man

Påminnelser när ditt årliga underhållsbesök är planerat

Kalenderikon

En plattform utformad för dig

Vad är Stand By Me?

Stand By Me är vår exklusiva serviceplattform för support. Registrera enkelt dina Daikin-produkter för att få tillgång till utökade garanti- och underhållspaket för varaktig lugn och ro.

Två kvinnor som skrattar i vardagsrummet medan de arbetar och läser

Vad får du?

Stand By Me ger information om dina produkter och vilka tjänster som finns tillgängliga för att förlänga deras livslängd, allt samlat på en enda lättillgänglig plattform.

En avslappnad man med hörlurar som bläddrar på telefonen i sitt mysiga vardagsrum

Hur fungerar det?

Det är lätt! Klicka bara på länken och följ stegen för att registrera dina produkter. När du väl har registrerat dig, kommer du att kunna söka bland alla tillgängliga servicetillval för att ge din produkt den omsorg den förtjänar.

En man som arbetar i vardagsrummet

Varför ska jag registrera min Daikin-enhet?

Genom att registrera din Daikin-enhet får du full garanti.  Dessutom kan du ge din installatör ditt samtycke att få tillgång till din utrustning för fjärrfelsökning. Din installatör får då automatiskt ett meddelande om det uppstår ett fel på din utrustning.

En kvinna som arbetar på sitt kontor

Mer information

Du kan registrera din produkt genom att använda registreringsknappen på Stand By Me-webbplatsen. Detta öppnar en popup-skärm där du kan ange en e-postadress och ett lösenord för att skapa ett konto och sedan fylla i dina återstående uppgifter på de följande skärmarna.
När detta är gjort kommer ett bekräftelsemail att skickas till den epostadress du angett. När du har validerat din e-postadress (genom att klicka på länken i e-postmeddelandet) kommer du att omdirigeras till Stand By Me för att starta din registreringen av din installation.
Om du loggar in via sociala medier behöver du inte validera din e-postadress. Istället måste du logga in när du har slutfört registreringsflödet på popup-skärmarna.

Du måste skapa ett Daikin-konto och registrera din första installation via ett av de två alternativen.

Alternativ ett: ange driftsättningskoden som du fått av installatören och fyll i dina personuppgifter. Acceptera de allmänna villkoren och klicka sedan på "Spara". Om du inte har driftsättningskoden, kontakta ditt lokala Stand By Me-team med enhetens serienummer.

Alternativ två: du kan registrera installationen baserat på enhetstyp, serienummer och digital faktura. Du måste skrolla ner för att gå igenom de olika stegen. Glöm inte att spara dina data i slutet.

Efter att din första enhet har registrerats kan du registrera ytterligare installationer via ditt Daikin-konto. Avsnittet "Installationer" i menyraden på vänster sida visar knappen "Lägg till installation" i det övre högra hörnet. Klicka på detta och lägg till den andra installationen med ett av de två alternativen. Upprepa detta för ytterligare installationer.

Det beror på var du är. Börja med att gå till https://standbyme.daikin.eu/, välj sedan ditt land. Längst ner på sidan hittar du kontaktinformation till Stand By Me-teamet i ditt land.

Serineumret finns på namnskylten. Alla inomhus- och utomhusenheter har en namnskylt som anger produkttyp och serienummer

Du kan kontakta Stand By Me-teamet via e-post med serienumret och produktkoden till ditt system. Serienumret finns på både din faktura och den grå dekalen på din inomhus- eller utomhusenhet.

En man som använder appen Onecta

Styr dina enheter med appen Onecta

Hantera ditt inomhusklimat var som helst och när som helst med hjälp av vår fjärrkontrollapp för bostäder