Skip to main content

Vårt återförsäljarnät

Vårt nätverk av återförsäljare består av pålitliga och kvalificerade installatörer. De sätter standarden för professionella och pålitliga installationstjänster, som överträffar dina förväntningar

Högkvalitativ installation av utbildade proffs

Ikon i form av en man

Våra tekniker är experter på alla relevanta och gällande säkerhetsregler

Ikon med certifieringsmärke

Få din tilläggsgaranti från Daikin genom våra partners

Ikon för Daikin-garantin

Hitta en återförsäljare

Vårt  rikstäckande nätverk av återförsäljare består av noggrant utvalda partners. De har utbildats på Daikins produkter och är experter på att hitta rätt lösning för dig. De är också kunniga tekniker som borgar för en bra installation som håller länge.  

En man som ringer ett samtal från sitt kontor

Mer information

Daikin arbetar med betrodda och certifierade installatörer i din närhet. Gå till vår Återförsäljarsida, där kan du välja mellan att använda den interaktiva kartan för att hitta din närmaste Daikin-återförsäljare eller låta Daikin hitta den lämpligaste till just ditt projekt. De kommer att boka in ett hembesök för att diskutera ditt projekt och förstå dina behov, innan de föreslår den bästa lösningen för dig. 

Ja, din certifierade återförsäljare är din förstahandskontakt för service och reparationer. Om de inte erbjuder service eller reparationer kan du kontakta Daikin, som ger dig en lista över installatörer som kan utföra reparationer på din enhet.

De allra flesta Daikin-återförsäljare utför service och underhåll. 

Det enklaste svaret är; det beror på. Att installera en värmepump är mer än att bara placera en inomhus- och en utomhusenhet. Därför finns det ingen definitiv tidsram för hur lång tid det tar att installera en värmepump. Det beror på ett antal olika faktorer såsom:

  • Typ av hus: Är det en nybyggnation eller ett befintligt hus? För nybyggnation måste byggplaneringen tas med i beräkningen. För befintliga hus påverkas installationstiden av om befintliga värmeavgivare ska användas eller bytas ut.
  • Typ av värmepump: Det finns ett stort utbud av olika värmepumpar, och var och en av dem tar olika lång tid att installera.
  • Extra arbeten: Oavsett om du installerar en värmepump i ett befintligt eller nybyggt hus kan det finnas extra arbeten som måste göras för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av ditt nya system. Det kan innefatta installation eller byte av värmeavgivare (såsom radiatorer), tilläggsisolering etc.
Ett par som skrattar i sängen

Stand By Me-certifierade partners

Med vårt nätverk av auktoriserade servicepartners besitter Daikin Europe marknadsledande kunskaper och resurser för att skapa innovativa lösningar för värme och luftkonditionering. På vårt europeiska utvecklingscenter skapar vi klimatlösningar åt alla med fokus på energieffektivitet.