Skip to main content

Conair Bygg Luftbehandling AB

Auktoriserad Daikin återförsäljare och installatör. Vi erbjuder luftvärmepumpar med installation, garanti och service i Enköping-området.

Köp en Daikin luftvärmepump med installation och service utförd av ett proffs i Enköping

Auktoriserad Daikin-återförsäljare och installatör

Vi är auktoriserade återförsäljare för och installatörer av Daikins breda program av luftvärmepumpar. I programmet ingår luft-luft värmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Vi erbjuder totalentreprenad i Enköping med omnejd

Vårt arbetsområde täcker Enköping med omnjed. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för din installation. Vi börjar gärna med att besöka dig (kostnadsfritt och utan förpliktelser för dig). Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov av värme och komfortkyla. Vid köp tar våra duktiga kyltekniker hand om installation och idriftsättning. Efter installationen går vi tillsammans igenom hur din anläggning fungerar och hur du bäst tar hand om den. Självklart erbjuder vi regelbunden service för att maximera livslängden på din luftvärmepump.

Daikin Servicepartner

Conair Bygg och Luftbehandling AB är Daikin Servicepartner, vilket innebär att våra kyltekniker är specialutbildade på Daikins luftvärmepumpar.

Vi säljer till både företag och privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?