Skip to main content

Kylmontören i Piteå AB

Auktoriserad Daikin återförsäljare och installatör. Vi erbjuder luft- och bergvärmepumpar med installation och service i Piteå-området.

Köp en Daikin värmepump med installation och service utförd av ett proffs i Piteå

Auktoriserad Daikin-återförsäljare och installatör

Vi är auktoriserade återförsäljare för och installatörer av Daikins breda program av luftvärmepumpar. I programmet ingår luft-luft värmepumpar, luft-vatten värmepumpar och bergvärmepumpar.

Vi erbjuder totalentreprenad i Piteå

Vårt arbetsområde täcker Piteå, Norr- och Västerbotten. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för din installation. Vi börjar gärna med att besöka dig (kostnadsfritt och utan förpliktelser för dig). Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov av värme och komfortkyla. Vid köp tar våra duktiga kyltekniker hand om installation och idriftsättning. Efter installationen går vi tillsammans igenom hur din anläggning fungerar och hur du bäst tar hand om den. Självklart erbjuder vi regelbunden service för att maximera livslängden på din värmepump.

Daikin Showroom

Hos Kylmontören kan du titta närmare på Daikins produkter innan du bestämmer dig. Vi har ett showroom där du hittar de senaste modellerna.

Vi säljer till både företag och privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Daikin luft- och bergvärmepumpar

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?