Skip to main content

TL-Service AB

Daikin Showroom

Köp en Daikin värmepump med installation och service utförd av ett proffs i Värnamo-Alvesta

Auktoriserad Daikin-återförsäljare och installatör

TL-Service AB är auktoriserade återförsäljare för och installatörer av Daikins breda program av luftvärmepumpar. I programmet ingår luft-luft värmepumpar, luft-vatten värmepumpar och bergvärmepumpar.

Vi erbjuder totalentreprenad i Värnamo-Alvesta

Vårt arbetsområde täcker Värnamo och Alesta med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för din installation. Vi börjar gärna med att besöka dig (kostnadsfritt och utan förpliktelser för dig). Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov av värme och komfortkyla. Vid köp tar våra duktiga kyltekniker hand om installation och idriftsättning. Efter installationen går vi tillsammans igenom hur din anläggning fungerar och hur du bäst tar hand om den. Självklart erbjuder vi regelbunden service för att maximera livslängden på din värmepump.

Daikin Servicepartner

TL-Service AB är Daikin Servicepartner, vilket innebär att våra kyltekniker är specialutbildade på Daikins luft- och bergvärmepumpar.

Daikin Showroom

Vi har ett showrrom där du kan titta och känna på luftvärmepumparna från Daikin. Öppet onsdagar 17-19 eller efter övrenskommelse (ring 070-631 25 47).

Vi säljer till både företag och privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?