Skip to main content

En modulär kylsystemlösning för en kontorsfastighet

För att möta kylbehoven i en kontorsfastighet i en stor spansk bank, levererade Daikin nyligen kylaggregat från R-32 Small Inverter Chiller-serien.

 

Produkter

8x EWAT-CZ

Total kylkapacitet: 800 kW

 

Situationen

Projektet i Girona, Spanien, renoverade ett gammalt HVAC-system för att förse fastigheten med ett effektivare, miljömässigt hållbart och flexibelt system. Eftersom olika delar av fastigheten används för olika ändamål, introducerade Daikin konceptet modularitet.

Genom att använda 8 små inverterkylare är kylningsbelastningen flexibel så att den kan möta det faktiska behovet från varje del av fastigheten oavsett tid på dygnet eller säsong.

Läs mer här om nya Small Inverter Chiller Serien

 

Lösningen

Utöver energieffektivitet var snabb leverans också relevant eftersom kunden hade en snäv deadline. R-32 Small Inverter Chiller-serien finns alltid tillgänglig från lager vilket gjorde att projektet kunde slutföras i tid.

Tillförlitlighet var också viktigt, och tack vare Daikins omfattande erfarenhet av att utveckla R-32-teknik levererades R-32 Small Inverter Chiller-enheter.

2018 var Daikin en tidig innovatör och skrev historia genom att introducera de första R-32 köldmediekylarna, följt av frikylande scrollenheter samma år, och R-32 värmepumpen 2020.

Idag är Daikin varumärket med flest R-32-installationer i världen. Detta är en vittnesbörd om erfarenheten, kunskapen, kvaliteten och tillförlitligheten hos dess R-32-produkter.

 

Läs mer här om Daikin att vara pionjärer inom den tekniska utvecklingen av R-32

Andra artiklar på ämnet

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?