Hur återställer jag nätverksgatewayen till fabriksinställningar?

Tänk på att en fabriksåterställning av nätverksgatewayen rensar alla inställningar. Du måste konfigurera nätverksgatewayen igen för att matcha dina preferenser.

Inställningar som återställs:

  • Anslutning till hemnätverk (LAN-inställningar)
  • Enhetsnamn och ikon
  • Länken mellan nätverksgatewayen och användarkontot

Till fabriksåterställning av nätverksgatewayen:

  1. Klicka på knappen Lägg till (plustecknet).
  2. Välj den enhet som du vill återställa nätverksgatewayen för.
  3. Klicka på den nätverksgateway som du vill återställa.
    1. Om enheten redan är tillagd till ditt konto --> listas enheten som "Övriga enheter i ditt nätverk". Fortsätt till steg 4.
    2. Om enheten inte har lagts till i ditt konto --> listas enheten som "Nya enheter i ditt nätverk". Lägg först till enheten i ditt konto, starta sedan om med steg 1.
  4. Enheten kan behöva en uppdatering av firmware. Om så är fallet, utför den.
  5. Klicka på de tre punkterna på skärmen "Enhet redan tillagd".
  6. Välj "Fabriksåterställning" och bekräfta.

network_gateway.png
gateway_network4.png
network_gateway2.png
network_gateway5.png
network_gateway3.png