Skip to main content

Innesäljare värme- och kylsystem, Stockholm/Göteborg

Är du vår nya Innesäljare?

Har du arbetat med försäljning av kyla eller VVS-produkter tidigare? Trivs du med att skriva offerter och har du erfarenhet av dimensioneringsprogram? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Vi söker just nu efter en ny kollega som kommer att arbeta som Innesäljare. Som innesäljare hos oss kommer du att förstärka vårt professionella och sammansvetsade Offertteam samt stödja kunder som främst handlar split-och värmesystem. Innesäljaren är en viktig del för att nå vårt mål om ökad kundtillgänglighet och servicekvalitet. Arbetsuppgifterna är framförallt:

  • Dimensionera värmepumpar och kylsystem
  • Svara i telefon och på mail
  • Snabbt återkoppla priser till kund
  • Göra tekniska offerter
  • Hjälpa kunden att välja produkter ur katalogen
  • Kundbesök kan förekomma

Du kommer att arbeta på vårat kontor i Göteborg/Stockholm och vara en viktig länk ut till kunder och kollegor. Du kommer vara med i en spännande utveckling där vi bygger upp ett nytt kontor med sälj och support.

Våra arbetstider är mån-tors kl 8-16,30 och fre kl 8-16,00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning av kyla eller VVS-artiklar från exempelvis grossistverksamhet eller kyl/VVS-företag. Du ska ha erfarenhet av offertskrivningar och dimensioneringsprogram. Vidare behöver du ha:

  • God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Förmåga att vilja lära sig nya system
  • Meriterande om du har arbetat med SAP eller andra CRM-system

Som person är du stresstålig där du kan klara av att ha många bollar i luften och hitta tillbaka till arbetsuppgifter efter att ha blivit avbruten. Vidare är det viktigt att du är noggrann och servicemainded då arbetet innebär kundkontakt via telefon och mail. Vi anser även att det viktigt att vara säljoriterad i denna tjänst.

Du som söker ska ha en vilja att ständigt uppdateras om Daikins produkter och vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten. 

Att jobba på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, bra pensionsavtal samt arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Daikin är en trygg arbetsgivare och hos oss får du möjligheten att sälja och representera högkvalitativa produkter.

Great Place to Work logotype

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Daikins produkter och system har funnits i Sverige sedan 1969 och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. 

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till sewit.mikael@daikin.se och ange referens "Innesäljare" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Sewit Mikael på Tel: +46(0)10 722 24 76.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?