Skip to main content

Specialistsäljare vätskekylaggregat Stockolm / Mälardalen

Har du erfarenhet av att ha arbetat med vätskekylaggregat? Trivs du med försäljning och utmanas av att hitta tekniska lösningar på komplexa tekniska problem inom värme och kyla? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Daikin Europe har 50 års erfarenhet inom området Applied systems och har en ledande marknadsposition på global nivå. Inom Sverige behöver vi stärka vår position och därför behöver vi anställa ytterligare en kollega som kommer att arbeta som säljspecialist för våra vätskekylare och fläktkonvektorer. Tjänsten täcker hela Sverige, men har fokus på Stockholm/Mälardalen.

Applied Systems sortiment består av luftkylda och vattenkylda vätskekylaggregat och ventilationsaggregat. Dessa produkter används ofta för komfortkyla, uppvärmning och i industriella processer.

Arbetsuppgifterna består av att aktivt bearbeta konsulter och viktiga nyckelpersoner för att presentera Daikins produktportfölj och särskilt våra Applied Systems-lösningar. Du kommer också att ansvara för vår uthyrningsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära:

 • Att aktivt besöka konsulter och nyckelpersoner i syfte sälja Daikins systemlösningar
 • Att vara rådgivande kring kundlösningar
 • Att du kommer ansvara för att etablera och utveckla nya kundrelationer
 • Att utbilda fältsäljarna för att stötta Applied sales.
 • Att vara i kontakt med vårt internationella huvudkontor
 • Att du kommer resa i hela Sverige
 • Att planera och strukturera ditt eget arbete

Som säljare på Daikin har du flexibilitet att planera och styra dina dagar ute hos kunderna. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med stor potential till nya affärer. Du kommer få vara med i en spännande utvecklingsfas. Då tjänsten innebär en hel del resor ingår givetvis bil i denna tjänst. Som person är du driven och duktig på att skapa nya affärsmöjligheter. Du behöver ha ett gott siffersinne där du säkerställer att offerter och prissättningarna blir korrekta. Vidare är du serviceminded då arbetet innebär kundkontakt. 

Detta söker vi:

Vi söker dig som arbetat praktiskt som kyltekniker med vätskekylare och fläktkonvektorer. Vi ser vidare att du ska ha erfarenhet av försäljning, offertskrivningar och dimensioneringsprogram. Du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer.

Vidare behöver du ha:

 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Förmåga att vilja lära sig nya system
 • Teknisk ingenjör, gärna inom VVS
 • Meriterande om du har arbetat med SAP eller andra CRM-system

 

Att jobba på Daikin

Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester, friskvårdsbidrag och bra pensionsavtal. Daikin är en trygg arbetsgivare och hos oss får du möjligheten att sälja och representera högkvalitativa produkter.

Great place to work logotype

Om Daikin

Daikin grundades 1924 och är idag världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi bedriver intensiv forskning inom områden såsom mekanik, elektronik, kemi och köldmedier. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Ansökan

Låter det intressant och stämmer beskrivningen in på dig? Maila din ansökan till sewit.mikael@daikin.se och ange referens "vätskekylare" i ämnesraden.

Osäker? Du är välkommen att kontakta Sewit Mikael på tel: +46(0)10 722 24 76.   

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?