Certifiera din gröna byggnader

Certifiera din gröna byggnader

Som ett ledande företag inom HVAC-R-system är Daikin den bästa partnern för dina gröna byggprojekt.

Gröna byggnaders betydelser

Energieffektiva byggnadslösningar kan verka dyrare på förhand, men att välja ett hållbart alternativ sparar pengar på lång sikt. Genom att investera i en grön lösning minskar du driftskostnaderna och utnyttjar förnybara resurser. Beakta lagstiftningen och öka marknadsvärdet på din byggnad.

Daikin Total Solution

Många byggnader använder vanligtvis separata system för uppvärmning, kylning, kylning, ventilation och varmvatten. Som ett resultat är en stor mängd energi bortkastad. Vi erbjuder ett effektivare alternativ med Daikin Total Solution. Daikin Total Solution hanterar upp till 70% av byggnadens energiförbrukning för att ge maximal energieffektivitet till minimala driftskostnader och minska koldioxidutsläppen.

Daikin Total Solution
Your green partner

Din gröna partner

Vårt team av ackrediterade yrkesverksamma (AP:s) är redo att vägleda när du väljer utrustning för att uppnå dina gröna byggnadsmål inom budgeten. Om det är BREEAM eller LEED-certifiering, hållbar design eller idrifttagning, är Daikin med dig alla steg för att hjälpa dig att maximera ditt gröna byggprogram.

Variabel Köldmedievolym (VRV) och inverterteknik

BREEAM, LEED och Daikin ser alla energieffektivitet som en högsta prioritet när du utvecklar ditt gröna projekt. Den bästa investering du kan välja är Daikins variabla köldmedievolym för VRV-system, eftersom det gör att du kan justera köldmedietemperaturen för att återspegla faktiska förhållanden. Skapa optimal säsongseffektivitet hela tiden. Daikins VRV-, Chiller- och värmeåtervinningsenheter använder alla inverterteknik för att ge högsta BREEAM- och LEED-poäng för energieffektiva beräkningar.

VRV
The Intelligent Network

Det intelligenta nätverket

För att drastiskt minska din byggnadens energiförbrukning behöver driften av ett klimatanläggning hanteras och övervakas 24/7. Daikins intelligenta nätverk (i-Net) är ett webbaserat data- och analysverktyg som gör att du kan fokusera på ditt kärnverksamhet och lämna HVAC-R-hanteringen till oss. Vår Daikin i-Net stämmer överens med ditt system utan åtgärd på din sida.

Våra gröna byggprojekt

Vi specialiserar oss på att hjälpa byggare att uppnå BREEAM Excellent, LEED Gold, NZEB och liknande certifikat. Utforska några av de gröna byggprojekten som vi har arbetat med.

Quattro park c

Krakow, Poland

BREEAM Very Good

VRV används som enda källa för uppvärmning och kylning. Intelligent Touch Manager används för central kontroll och energiförbrukning.

Crystal Tower

Bucharest, Romania

BREEAM design phase: Excellent

Ett bra och välkänt exempel på en Daikin total lösning, vilket leder till en högt effektiviserad HVAC-installation

Weybridge

Weybridge, UK

BREEAM Excellent

Daikin VRV värmeåtervinningssystem som en stor bidragsyter till hög energi prestanda i ett snyggt huvudkvarter.

Öka ditt BREEAM-betyg med Daikin

BREEAM grundades 1990 och hjälper byggherrar, arkitekter och designers att välja hållbara lösningar som är långsiktiga och kostnadseffektiva. Genom att använda oberoende och licensierade bedömare utvärderar BREEAM energieffektivitet och vattenanvändning, hälsa och välbefinnande, föroreningar, transporter, material, avfall, ekologi och förvaltningsprocesser och ger byggnader en bedömning baserad på dessa vetenskapliga utvärderingar i en skala från "Pass, "Good"," Very Good "till" Excellent"och" Outstanding. " Genom att skapa dessa mål inför lagstiftningskrav uppmuntrar BREEAM större hållbarhet och innovation.

 

Daikins fabriker i Belgien och Tjeckien och dess VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split och Chiller-system är alla BES 6001-certifierade. Denna certifiering säkerställer socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt inköp i hela försörjningskedjan. BES 6001 är officiellt erkänd av BREAAM, och införandet av BES 6001-certifierade produkter i din byggnad ökar din BREEAM-rating väsentligt.

Läs mer